8.9.10 - it's my burfday!

Wednesday, September 8, 2010

Assalamualaikum..

"Heppy burfday to me.. Heppy Burfday to me..Heppy Burfday to my self.. Heppy Burfday to me.."

Ahaks... gila meroyan pula dok nyanyi lagu burfday tuk diri sendiri.. Tapi..kadang-kadang sonok gak.. Al-maklumlah, bila dah masuk 20-an ni mana nak ada orang nyanyi-nyanyi macam ni lagi.. 
Kepada kengkawan yang wishes my burfday..Tak kiralah lewat sms ke, Facebook k..kat blog ni ke..Thanks all..



8.9.10
..beautiful date isn't it?? hehehe.. baru realise bila one of my frens bgtahu.. thanks fye.. Kami pun tak realize kecantikan nombor itu.. 
Dengan ini genaplah umur saya 22 Tahun.. Yee haw..takutnya..dah semakin dewasa nampaknya..tapi belum matang-matang lagi..ahaks..matang tu subjektif kan? ok..ngee..


Di kesempatan ini, saya nak ambik kesempatan..eh, silap.. hehe.. Saya nak wish happy burfday tuk kengkawan saya yang lahir bulan September.. Happy Belated Burfday to Fadhlina, Wani and Ama.. 

Fadhlina - Classmate F1 - F3, MRSM PDRM
Ama - Classmate F5, MRSM PDRM
Wani - Coursemate,UTM

Mereka lahir pada 1 September 1988 kecuali Ama 1989..
And Happy Burfday to all my "kembar"..ahaks..To Zille and Nik

Zille - Praktikum Mate, KMPP
Nik - Roomate, KMPP

Tak ketinggalan juga, Happy becoming burfday to my Fren;
Siti Nurhidayah Naqiah Binti Abdull Rani
my Coursemate, UTM

(I sebut nama full name you lagi tu Q)
pada 15 September 1988

and 

Happy Becoming burfday to Amirul Afiq yang jatuh pada 26hb September ni.. 

Afiq ni praktikum Mate masa kat Matrik..

Dan Happy-Happy Burfday to all of you yang lahir bulan September.. Jom sing that song Together..

"Allah Selamatkan Kamu...
Allah Selamatkan Kamu..
Allah Selamatkan ....."

7 comments:

FyZa said...

hepy besday swety..may Allah bless u..

salam aidilfitri..;)

fiq said...

hepi birthday sara. gambar patung kat atas tu hadiah bday ke?

nabilah_2908 said...

cantiknya nombor..

080910...(^_^)

HAPPY BIRTHDAY SARA..!!!
&
SELAMAT HARI RAYA....(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUAT KALIAN SEMUA

Cik Sara said...

Fiq :
Hehehe..mestilah tak..comel kan? gambar je.. yang betul tak jumpa plak.. neway, thanks.. Sorry tak sempat beraya ke rumah kamu..

Hairil Rizal said...

Hee.. hepi belated birthday utk Sara!

dan...

Selamat Hari Raya dari Warlord's Armoury!

:)

nina said...

sara! i just found ur blog. and oh, guess what, ko igt bday akuuuuu. hahaha. so much thnx laaaaa. lap u more la camni. :P

Cik Sara said...

Nina : Hehehe..of course i ingat.. hehehe...