"Mini Felt Car" Untuk KBE dan KCQ...

Friday, October 29, 2010


Assalamualaikum...

Bapaku pulang dari Kota.. 
Bapa ku beli kan keretaa.. 
Kereta kecil warna merah..
boleh ku bawa ke sekolah...

Janji kena tepati..Walaupun ianya mengambil masa yang lama.. Tapi..saya tetap nak tunaikan janji saya..

Masa praktikal dulu, saya dapat sorang kakak dan sorang adik.. ehehe..lahir lain tahun..tapi akademik sama tahun.. ngee.. dengan diorang ni saya belajar berblogging lebih aktif.. Dari aktiviti berblogwalking ni, saya jumpa dengan felt craft. Dan saya pernah janji nak bagi satu keychain setiap sorang kalau saya betul2 dapat set buat felt craft ni..


Dan alhamdulillah.. dengan izin-NYA, saya dapat memiliki satu set felt craft starter kit.. setelah puas berfikir, saya hasilkan 2 biji kereta comel ini.. Satu untuk Kak Pah dan satu lagi untuk adik Afiqah.. Hehehe..




Dekat belakang kereta tu saya letak plat kete diorang.. tak muat pula nak masukkan full sekali ngan nombor.. hehehe..

Kak Pah sayangkan Proton saga 1.5 warna metallicnye yang dipanggil KaCaQ nye.. nak tau story kak Pah dengan KaCaQ, bleh klik link tu.

Fiq pula sayang sangat-sangat dekat KBE dia.. Macam-macam dah yang berlaku dekat KBE, tapi dia sayang juga-juga.. dia punya url pun ada KBE.. nak tahu story Fiq dan KBE? klik link tu.. tak pun, cari lah link kelisa1.0 exi..sumenye pasal Fiq dan KBE nye..

Dua-dua kereta mini ni dah pun selamat sampai ke pada mereka berdua.. Ini responnya..



Untuk anda berdua.. jagalah mini KBE n KCQ ni macam jaga Saga n Kelisa tu ye..hehehe..('o,')
Eh, bila nak naik KCQ n KBE lagi ek? =)

p/s: ada yang berminat nak tempah?? hahaha 

4 comments:

fiq said...

tq =) nk tunjuk kt suma org kt blog tp x wat lg. fhm2 je la minggu last ni. nnt ak update ok. klu hg nk jual, nk jual bape ringgit? haa..

Cik Sara said...

Hehehe...
nak jual RM3.50 satu termasuk 3 huruf kat belakang tu..

fiq said...

murah giler. bentuk pe lg yg hg bleh wat?

Cik Sara said...

hehehe..harga permulaan..tak mau letak mahal2 sangat..nanti tak setimpal pula dengan hasilnya.. Kira harga promosi lah... hehehe

Setakat ni baru buat lollipop, star, guitar, alphabet.. yang lain dalam percubaan lagi..tak smpat nak buat..