Yeay! Menang...

Tuesday, November 30, 2010

Alhamdulillah...
Yeay.. saya menang.. walaupun hanya sekadar saguhati, the point is saya dah menang...
1st time kot menang.. Thanks kepada Atie Aizam yang sudi menganjurkan 1st Lucky Draw ini..


Saya menang apa? Dapat pendrive kingtons yang 2GB.. Huhuhu...ada tuah juga akhirnya..


Saya join 1st lucky draw ni, bulan lepas.. bolehlah tengok kat entrie ni.. Dan tadi, ada kunjungan dari atie yang mengatakan saya menang... Ushalah blog atie di sini.. dan...


terbukti memang sayalah yang menang saguhati tu.. bleh join lagi giveaways macam ni..    (-o,^)*


Kepada Atie Aizam, thank you soooo much.. semua detail saya dah email kat your email..... Len kali bleh buat lagi kan?? hehehe.. *wink

5 comments:

atie aizam said...

Tahniah yer Sara.. suka tak? Buat GA lagi? insyallah mmg ada niat nak buat GA ke-2 nanti.. nanti join lagi tau :)

fiq said...

best nyer dpt pendrive free... =)

Cik Sara said...

Kak Atie, suka saaaangat..hehehe..Thanks ya! Kalau ada GA lagi, jangan lupa hebahkan.. InsyaALLAH, saya akan turut serta.. ('o,')

Cik Sara said...

Fiq : Hehehe..best3x.. bertambah satu lagi pendrive.. free lak tu.. ('o,')

mzhany said...

waa besh besh...xyah susah2 beli kan ;)