Sahabat Blogger Giveaways

Sunday, December 5, 2010


Assalamualaikum.... 
Lepas habis edit-edit blog, pergilah jalan-jalan di alam maya untuk seketika.. Tetiba jumpa satu blog ni.. Empunya blog buat giveaways.. Urmm.. apa lagi...berminatlah nak join.. Sahabat Blogger Giveaways..menarikkan??

Adat giveaways, mestilah ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi.. Dan salah satunya adalah menjadi follower kepada blog itu. Tak susah kan? Dah jadi follower, bolehlah buat entrie mengenai giveaway yang dianjurkan tu..


Kena tag 3 orang sahabat blogger.. Urmmm..dengan ini, saya nak tag lah 3 orang rakan blogger saya. Mereka adalah :-

GA ni bermula dari 21 November sampailah 12 Disember ni.. Dah tak lama je lagi.. Hadiah?? Mestilah sangat menarik lagi tertarik..hehehe...
Pemenang akan dipilih melalui cabutan dan yang bertuah akan menerima "make over blog" dari pihak EiJA DESIGN.. Moh kita sertai.. siapa tahu ada tuahnya... 


0 comments: