Jenga! Let's play it..

Wednesday, March 23, 2011

Assalamualaikum..


Weee...gatai betul tangan ni nak menaip. Sedangkan esok ada Test Tomografi. Bukannya calang-calang punya test. Teori test. Its all about teori. Tapi, apa yang dok buat sekarang? Maen tenet sambil tengok TV.. aigoo..(sambil geleng-gelengkan kepala..).. Penatlah nak baca teori pasal X-Ray, CT Scan dengan MRI ni.. banyak kot.. sampai 7 keturunan pun belum tentu habis semua nota ni saya hafal..hahaha..hyperbola.

Tak pe. Take a rest. Layan jengga jap. 1st time main menatang ni dalam LAB Elektronik Peubatan (MEP). Main bersama-sama Farah Farhana, Syifa dan juga Anis. Tetiba rasa cam sonok je main. Apa lagi, keluar je weekend ari tu, terus serbu Toys R Us. Kalau Jenga yang paling baik dan paling mahal dalam RM60++..bila fikir balik, tak pelah..nak main je. tak payah mahal-mahal. Ambil stok murahan je. Tapi tak delah sesempurna jenga yang mahal tu kan..

also known as Pavilion or tumble down
Memula main dalam lab. Sekarang dah ada milikan sendiri, dok main dalam bilik je lah. Asal ngantuk je, bawa kuar game ni. Main. Aim bagi dapat yang tertinggi. Setakat ni permainan ni mendapat sambutan baik terutamanya dari Aimie, diikuti Siti, akmal dan Ersha.. hahaha..semua dah gile main jenga. 

Stabil tapi tinggi..urmm..

Setakat ni baru berjaya bina sampai 26 tingkat. Percubaan untuk mendapat complete 27 tingkat masih tak berjaya. Terhuyung-hayang je binaan tu.. Aih, sabar-sabar. Life must go on. Sekali jatuh, tak bererti gagal.. Tapi bangkit dan cuba lagi sampai berhasil. Eh, oklah nak g main sat..lepas tu nak sambung study tomography balik.. Wish me luck for tomorrow k..~ 

2 comments:

Bro_udi said...

kan best kalau havard school tu main macam jengka ni... hohoho....

feizal said...

sy pnah main..tp main taram jer, aper fungsi dadu tu sbenarnya pun sy xtahu...heheheh..