Ben Ashaari Ajak Join Bloglist Blogger Baru

Tuesday, July 26, 2011

Enche Ben buat segmen lagi. Haruslah join. Hehehe..nak tambah kenalan. Lagipun blog ni cam kosong je kan? Tak banyak bloglist.. sebab dah hilang masa renovate blog itu hari. Nak cari memang tak dah lah.. Sudahnya update pasal kome-kome dekat dashboard je lah..


Tak susah kan? Jom lah join. Lebih banyak kawan, lebih banyak informasi yang diperolehi..
Adios~

17 comments:

Lulu Caldina said...

Sudi tak bertukar link dengan lulu?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. said...

jom tukar link ngan gugu..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

lau setuju bls di ruangan kumen ;)

gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

amalina setuju! :) jap lagi amalina update bloglist ok dear!

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Cik Ceria said...

jom tukar link ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

K O R I E said...

Kalau sudi jom tukar link
anda akan diletakkan dlm bloglist korie klu anda bersetuju
sila balas yea ^^

http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-join-bloglist.html

K O R I E said...

Kalau sudi jom tukar link
anda akan diletakkan dlm bloglist korie klu anda bersetuju
sila balas yea ^^

http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-join-bloglist.html

(: gebangkembang :) said...

jom tukar link ?

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Alisya said...

sudi tak tukar link dgn alisya~~

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

thanks!

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

(: gebangkembang :) said...

dah masuk dlam bloglist ^^ tengok dekat The Saranghaeyo :)

Alisya said...

alisya dah letak blog anda dalam "blog terhangat"..kalau tiada tolong ingatkan alisya..

thanks~

Atika Farha ;D said...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

amalina da letak kan nblog comel ni dekat blog list kawan baru la! :) keep in tuch k!

Aku DaN SeSuAtU said...

salam blogger..jom..jom tukar link
http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

~Sha Nomei~ said...

Jum tukar2 link..
Follow sha kt cni:

http://asyarielifez.blogspot.com/2011/10/santai-bersama-ben-ashaari-segmen-sapa.html