Saya Dari Universiti Teknologi Malaysia!!

Tuesday, July 26, 2011

Sebelum masuk sini, saya panggil Universiti Tendang Menendang sebab masa tu dengar cam ramai je yang kena tendang keluar dari sini. Dahsyat kan? Untuk menyahut seruan agar tidak ditendang, saya letakkan Universiti ini sebagai pilihan pertama saya masih pilih UPU dulu. Malah, UTP yang tengah buka untuk permohonan pun saya pandang sebelah mata sahaja..

Eheh..apa yang saya merepek ni? Urmm..cakap pasal universiti ni saya nak joinlah segmen ni.


Nak join juga? Sila klik banner itu. Tapi dalam banner tu tak nampak plak logo UTM. Tak pe deh.. Meh saya perkenalkan siapa saya yang merupakan graduan UTM.. Ceit! tak konvo lagi..

Ok..akak-akak, adik-adik mahupun abang-abang sekalian kalau nak tahu nama saya sangatlah panjang untuk di tulis. Jadi saya pendekkan, kawan-kawan panggil SARA
Jadi, kalian juga boleh panggil SARA. Lebih mesra gitu.. >o,<

Baru je tamat pengajian di
UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA, Skudai Johor. 

Dan selama tempoh 4 tahun ni saya kekal di
 KOLEJ TUANKU CANSELOR
tak pernah menderhaka lagilah. So, mana-mana junior or senior yang dari kolej ni, say HI!..hehehe

Course?
Dengan bangganya saya memperkenalkan course saya yang super duper best ini..
SARJANA MUDA KEJURUTERAAN
 (ELEKTRIK-ELEKTRONIK PERUBATAN)

Elektrik + Elektronik married with Perubatan = Medictronic.

It's fun.. Sambil tu, meh jengah blog kitorang kat sini. Bleh kenal rakan-rakan course saya yang lain juga!.>o,<

4 comments:

Suhazli said...

hehe 1st sorry sbb xde logo utm kat situ..maaf ye?

thankz join segmen hez!! ^^,

gudluck and all the best!! =)

fareha said...

cool course, seriously. i wish i one of those in this course..haha

Cik Sara said...

@Suhazli

Not a big deal! hehehe..
You are welcome~

Cik Sara said...

@fareha

alamak~.. Course ni dah tak de untuk kemasukan akan datang.. =))