Wonderful Friday : The Time Is running Out..

Friday, July 29, 2011


Chotto matte Kudasai!!
Wait!!
Time is Running Out!!

Yeah! Time is running Out. Hari ni dah Jumaat. Esok Sabtu. Lusa Ahad. Tulat Senin dah cuti. Cuti apa? Cuti 1 Ramadhan. Maknanya? Wahhh...Dah Ramadhan. Puasa. Puasa. Terawih. Terawih. Terawih. Qiamullai. Qiamullai. Qiamullai. Qiamullai. Qiamullai.

Kepada rakan-rakan di luar sana, dah abis ganti puasa? Gudd... Jom sambut Ramadhan dengan penuh rendah diri. Semoga ini bukanlah Ramadhan yang terakhir buat kita.. Hujung minggu ni mesti shopping complex penuh sebab orang pakat nak keluar beli barang dapur untuk sambut Ramadhan..

Hari Isnin ni, bermulalah bazar Ramadhan yang ibarat syurga makanan di Malaysia ni. Apa-apa pun, janganlah kita berlebihan..

Wee.. kat mana nak pi terawih nanti ek? Masjids amatlah jauh melainkan ada kenderaan.. Errmmm..muge dipermudahkan..aminn..

salam Ramadhan buat semua~

4 comments:

aimie amalina said...

akaaaaak!
hehehe
moninggg!
rindu nak masak sesameee..
jual kueeehh
bangon sahooooo
huhuhu
>___<

Hanis MY said...

waktu selalu terasa meninggalkan kita kalau tak di gunakan sebaiknya... selamat berpuasa...

p/s: Sara comeiii tq wish birthday syg sara!

Cik Sara said...

@aimie amalina

Yeye..rindu sama kamu..siapa mahu kejutkan saya bangun sahur nanti? Huhuhu...omak udahlah jauh ke utara.. Kamu2x pula berterbaran luar johor.. (T____T)

Cik Sara said...

@Hanis MY

Betul2x.. Tak sedar masa dah berlalu dengan pantasnya..

Walaupun sebelum ni tak pernah tahu burfday akak, tapi saya pun tak nak lepaskan peluang singgah ke jepun untuk wish besday akak.. hehehe..

Welcome...
Sayang akak juga!!