400 & 403

Saturday, August 13, 2011

Halohai...hai..hai..hai...

Dah tidoq ka? Wee...Jumaat sudah pun berlalu tanpa kehadiran sebarang penulisan dari saya. Baik yang berbentuk ilmiah mahupun merapuk merepek dari saya.. Ngee.. Bukan tak nak update, tapi saja nak tunggu angka dekat follower tu cecah 403. Kenapa? Haaa..sebabnya..ini..












Haa...sama kan? Hehehe.. Thanks awak-awak semua sebab sudi jadi kawan saya. Siapa insan bertuah ini? Check dis out.------> Awak Bertuah!.

Dah klik? Namanya.. Cik Azeelia Azman. Nak tahu lebih lanjut, silalah terjah blog beliau..Baru lagi dalam dunia blogging ni. Kalau tak salah, baru 2 minggu. Yok, bagi semangat kat kawan baru kita ni.. Jom meriahkan lagi blog dia..=)

@>-----^-------

Bunga untuk awak.. terimalah..heee... ('o,') Happy Blogging..
Salam Ramadhan Azeelia..

Tengok tajuk entrie? Ada angka 400 kan? Hohoho.. Beliau adalah Saudara AwangKu. Tapi tak jumpa pula link dia. Andai tersinggah lagi, drop link ye.. Bleh saya attach kat sini juga.. Terima kasih pada semua..


Urrrmmm...teringin nak buat giveaways.. Tapi tak tau nak bagi apa.. Masih terfikir-fikir lagi.. Agak-agak ada yang nak join ke?? heeee...




9 comments:

aimie amalina said...

adeeeeee!
sy la nak join tuhh...hahaha =p

weee..tahniah akak!

azeelia azman said...

alololololo tengss. hehe.

*malu3.

xtually, neh belog baru.hehe.belog lama kena spamm. hehe.nway, tengss.

Cik Sara said...

@aimie amalina

Heee..dok pikiaq tak abis lagi nak bagi apakah..

Cik Sara said...

@azeelia azman

Ye ke? tengok dekat Lilypie tu tulis Blogging 2 weeks.. Heee..

Siannya blog kena spam..(T___T)

Muge bertabah!

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

~RizaL~ said...

rugi nyer tak jadi follower ke 403 tu.. kalau dpt entry khas dr cik sara.. ehehe

jom ngok, Header baru lagi.. Hehehe

azeelia azman said...

hehe.mmg lah.sbb belog kena spam before posa ari tuh.

sedih giler.hehe.

nway, tengs akak :)

Anyyss Shuhaimi said...

tahniah kak! :)

Hans said...

wah
hebat lah
dah 400
lepas nih 4000 plak
:-)