Besar ke kecik?

Tuesday, August 2, 2011

"Jenis apa?"
"Besar ke kecik?"

Ha? Muka blurr sekejap. Mulut pantas menjawab. Entah.

"Tahu guna je.."
"Besar ke kecik? standard je tengok.."

Hamik kau! Tau guna tapi bila tanya zero. Baguih2x.. Bila dah jadi cenggini barulah nak jatuh terngadah kan? 

"Jap, nak g tengok jenis apa."
"Ok. nanti call saya balik bagitahu."
"Ok"

Terus call tuan punya..
"Jenis apa wei?"
"....."
"Owh..ok.. Orang tu tanya jenis apa. Mana pula pernah nak ambil tahu kan? hahhaa.."

Dial semula nombor orang tu..
"Honda EX5"
"Tayar besar ke kecik?"
"Ek? Standard je tengok. Hehehe..Kenapa nak tahu besar ke kecik?"
"Senang nak pilih spanar.."
"Owh...."

Sumber : Google
Ahaha.. Kan dah malu sendiri. Tahu guna tapi tak tahu apa-apa. 

Sara + Motosikal = undefined.

Patutlah tak pernah ada luck dengan motorsikal ni. Mesti ada je bad things happens bila saya dan motorsikal dipertemukan..Ilmu tak cukup di dada.. Ahaks..Wallaweh...

Ok..mengantuk dah ni..aih~


3 comments:

Freaky said...

haha adoii.. biasa la tu kadang2 ada benda yang kita undefined :)

Cik Sara said...

@Freaky

Betol tu.. Hehehe..

Aimifiqa said...

smela. moto mmg tak tahu langsung. kereta main bawk je. tak tahu benda ape yg kene cek before naik. hihi