Kururu Task

Sunday, August 14, 2011

Yeay! Hip hip hooray! Akhirnya sampai juga ke task yang terakhir.. Yippe!!!.. Task kelima daripada Segmen 5 Alien Task ini adalah...




Matlamat dan Harapan dalam Dunia Blogging?


Matlamat :- Untuk menambah lebih ramai kenalan dan berkongsi cerita dan berita dengan rakan-rakan di alam maya. Meskipun blog saya ini lebih bersifat personal blog, tapi ada kalanya saya suka berkongsi ilmu dengan semua. Muge-muge apa yang dikongsikan memberi manfaat kepada yang membaca..

Harapan :- Untuk menambah lebih ramai kenalan di dunia maya ini.. Follower pada saya adalah kenalan alam maya. Lebih ramai kenalan, lebih bercambah isu semasa yang saya peroleh. Dan semoga blog saya juga mendapat tempat di dunia blogging ini..Toink toink..

Dan yang paling penting......Boleh dijadikan rujukan di masa hadapan.. Yeay! Manalah tahu, kalau umur panjang, nak kenang zaman muda-mudi, remaja, single mingle..blehlah mengunjungi ruangan maya sendiri ni.. Ye tak?? hahaha..

Salam perkenalan semua..=)


Jom usha task kawan-kawan Kururu yang lainnya..
Keroro Task - Ceritakan Tentang diri Anda
Tamama Task - Ciri-ciri Pasangan Pilihan Anda
Giroro Task - Kelebihan dan kekurangan Diri Anda
Dororo Task - Idola Blogger dan Blog Kegemaran





8 comments:

fiq. said...

wah, siap ade task,,, gudluck

H.J said...

ooo,,,betul gak untuk masa hadapan tu..nak review balik kan??

Cik Sara said...

@fiq.

Hehehe..support rakan blogger je..=)
Jomlah buat task..

Cik Sara said...

@H.J

Hahaa..cerita muda mudi belia remaja untuk dikenang2x kembali..

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. saya singgah sini dan follow awak sekali ek.. kalau ada masa mai la singgah ke blog saya yg tak seberapa tu.. kalau berminat folloe jer

Cik Sara said...

@Awangku Johan

Terima kasih sudi singgah..saya singgah balik..=)

aimaniman said...

salam... singgah dr segmen abg ben.. tahniah menang segmen cuba dan teka ramadhan 3... akak folo sini.. jom balas taw

Cik Sara said...

@aimaniman

Hehehe..Terima kasih..saya follow akak balik..~