[KK] a.k.a Kisah Konvo : Episode 4 (Payung Je punnn...)

Friday, September 30, 2011

Selesai sudah menghantar jubah.. Walaupun rasa tak puas lagi nak bergambar.. Heee.. Tak pe..cukup-cukuplah tu.. Ada rezeki, lain kali sarung lagi.. Betol tak? betol tak??


Lepaih pi hantaq jubah sat tadi, panjatlah empat tingkat bangunan HEP tu sebab nak pi ambil transkrip plak. Cheq nak habaq kat hampa, transkrip ni penting woo kot nak pi cari kerja nanti.. Jangan dok buat main.!

Dah dapat transkrip, lencong g Alumni plak.. Well..dah grad mean you are alumni member.. adoyai!.. Pi lah redeem kupon saguhati yang dia bagi tu..

Meh nak tunjuk kat you all especially dekat adik kayu, rupa saguhati alumni yang i dapat.. Pejam mata please...






















Tadaaaaa......




Bak kata abang dekat alumni yang tak brape nak handsome tu.."Payung je dik.."


Ai ai.. payung je mie.. Itulah rupanya.. Tapi nak tau lagi dak? Ada member lain pi redeem awai lagi dari cheq dapat album CD, Torchlight dengan T-shirt.. So, mana lagi menarik dan tertarik?? heee.. Tak survey lagi yang lain dapat apa.. Wokeylah..nak sambung baca Novel sat.. Malam-malam sket, baru nak pi berjalan dari satu blog ke satu blog...


daaaaa...


eh lupa plak.."I'm PROUD TO BE ALUMNI UTM!!!!"


heheheh...



8 comments:

Fatin Syahira said...

congrate :)

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
T_____________________T
x boleh nak pejam mataaa
ase nak telek sepenuhnye payung tu
hahahahaa
gile bapak kan
kikiki
x pela..ade rezeki nnti bole la redeeem yeee
hehehe

shafiqabdshukor said...

hahahaha..
saya balik rumah baru perasan ada kupon free gift tu..

maszull said...

salam sara...payung pun payung kan sara janji ada cenderhatinya....:)

H.J said...

alumni..?makin tua la tu..haha

Hanis MY said...

eh cantik apa payung tu...

Eera Shera said...

payung pun ok ape. masa panas ngan hujan bleh guna.hehe

cik pulau said...

sama la...
kte pun da jadi alumni.. hehhee