Jom tambah traffikkk

Saturday, October 1, 2011

Dah bosan dok golek-golek atas katil, saya pun golek-golek dari satu blog ke satu blog.. Saja..nak jadi penyumbang traffik kepada blog-blog anda..ngee..Mujur tak ada traffik light warna merah lagi.. Kalau tak kena berhentilah kan?? hehehe...

Golek-golek punya pasal, terjumpalah segmen ni.. Walaupun tak brape nak faham.. Tapi nak join juga.. Mungkin boleh belajar benda baru. Siapa tahu kan? Ye tak? Ye tak?

Segmen kali ini diberi nama.....


Orang selalu cakap, nak tingkatkan traffik blog biar sesak cam jalan nak balik kampung masa raya dulu.. Hahaha.. Tapi tak tahu cenggana.. Dah naik kereta, naik belon, naik jet.. Tapi traffik tak juga mencanak-canak.. Sampai polis traffik pun tak larat nak keluarkan surat saman..=D

Korang nak join juga? Pi lah klik banner tu.. Nanti muncullah blog penganjur tu.. K..

KEEP ON SMILING:)


7 comments:

ciK LyndaWawa said...

selamat menambah trafik..huhuhu

H.J said...

mencanak2 eh naik..?hehhe

azrijohan said...

thanks join

Oshin said...

dari segmen azri :)

cik najihah said...

singgah sini dari segmen azri :)

cik najihah said...

singgah sini dari segmen azri :)

zareliqa afiqa said...

pinn~pinnn~ dtg dari segmen azri.
salam kenal ya!^^
Jemput dtg cnie, :D

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-traffikkk.html