Nak jadi Datuk Bandar Pulalah..

Tuesday, October 4, 2011

Fuhhhh.. Selamat malam semua.. Memula nak minta maafler pada teman-teman yang menyinggah dari pelbagai segmen tu.. Saya berhutang "lawatan ke blog anda".. Hari yang saaangat sibuk. Tak terkata sibuknya.. Laptop yang makin tua dan semakin lambat berfungsi, menjejaskan lagi aktiviti lawatan itu.. Tapi saya janji, nanti saya buat lawatan tidak rasmi ke sana.. Sama-sama tolong blogger bagi up traffik tu.. Ngeee..


Ha? Apa gambar kat atas ni? Aih takkan tak tahu?? Inilah bandar milik saya. Nak jadi perancang bandarlah pula.. Macam lambat je nak dapat offer jadi engineer kan? So, daripada bercucuk tanam yang lambat nak nampak hasilnya tu, adalah baiknya saya berangan sekejap jadi dato' Bandar.. Hehehe..


Hamek kau!! Banyakkan Quest dia? Lepas done satu, muncul lagi satu.. Naik lelah dibuatnya..=D Udahler sekarang ni Zoning Permit pun dah over limit. Tak bleh nak accept dah.. Dalam inventory dah ada 60/60.. Bukan tak mau beli tanah lagi.. Tapi population tak cukup.. Dia nak 16 800++ baru bleh beli tanah lagi. Sekarang baru dok ada 16 500++.. Memang lambat lagilah nak boleh beli tanah.. Hai, sabaq je lah..



Haaa.zoom in sket.. Ke zoom out ek? Pape je lah.. Sekarang pun tak sempat sangat nak main.. Kalau main pun, kutip sewa rumah, harvest tanaman dengan collect rent collect sewa kedai plus request help.. Nak menyinggah ke jiran tertangga, tak dapet.. Internet slow.. Keuzuran laptop ni membuatkan lagi lambat dia loading.. Uji tahap kesabaran betul! Aih...

Oklah..inilah keje part time saya.. Menarik kan?? hahaha...




p/s : Semoga ini yang terbaik untukku. Semoga aku tidak salah membuat keputusan..

10 comments:

Shafiq said...

Wahhh Cik Sarah Selamat Memerintah..Hahah
Sy Pun Main CV Nie Tp Separuh Jalan Sebab Banyak Mision..

aimie amalina said...

okeh2
die sdg mnjadi pencipta bandar=p
kekeke

Elih Japahar said...

Syok lah jadi datuk bandar haha...bandar besar tu, dulu main ni tapi dah stop sbb brdbnd cepat sgt habis limit..

KaK LimAh Si SupiR said...

ehehe..nk jadi datuk bndr jgklahh mcm ni..hohoho..senang saja..bndr p0n besa :P

K O R I E said...

wah.. dasyatnya bandar sys sara..
korie xpndai main game mcm ni ..
grr. klu main rse geram jea
sbb sokmo kalah

nur anis said...

saya pulak sibuk main the sims dekat fb tu..huhu..tunggu offer kerja tak dapat2 lagi..

[sutera kasih] said...

mcm best je!!! FB ekkk? hehe

Cik Sara said...

@K O R I E

Heee..korie, game ni tak de kalah menang..sonok je main.. ngee

Cik Sara said...

@nur anis

Anis, main juga sims tu kjp.. tapi cam sonok lagi CV ni..heee..

Cik Sara said...

@[sutera kasih]

A'a..kat FB..~