Running Man nak datang Malaysia??

Friday, November 11, 2011

Wah..teruja! Teruja! Menurut sumber yang boleh dipercayai, Casting Running Man bakal bertamu ke Malaysia. Bukan sahaja Malaysia, malah 9 buah negara Asia yang lain. Amacam peminat-peminat Running Man di Malaysia?? Pastinya tidak sabar menanti bukan?? Hee.. saya juga begitu!.. Reality show yang sangat menarik. Program realiti yang buat kita ketawa hingga tak kering gusilah.. Hahaha..betulkah ayat ni? Jom layan.. Nak tahu lebih lanjut?? Usha bawah ok!..


Kisah lebih lanjut layari website ini ok:

Saranghaeyo~

8 comments:

aimie amalina said...

hahhaa
gumbire la tuuuuu

cik najihah said...

aaaaa seronoknye

maszull said...

assalamualaikum sara...wah bestnya kalau die org dtg malaysia best betulkn...show die org kat tv pun best gak...:)

Ahnaf said...

bukan diorang nak dtg. website tu ckp rancangan tu dijual ke 9 buah negara.
hehe...

Anonymous said...

dorg just export rancangan ni ke 9 buah negara asialaa..bukan dtg sini...kalau dtg sini mauu berkerumun semua peminat RM...hahaha

Anonymous said...

nie kes teruja sngt laa nie..lol

Ƭʋαи Ƶʋнαғιʓα Adʏℓℓα said...

the rumors of filming Running Man in Malaysia are false n please refrain from spreading unnecessary rumors.

tshirt garism said...

jom grab t-shirt runningman gary(garism)
http://tshirtgarism.blogspot.com/