Blogger Challenges | 10 Days 10 Pictures

Thursday, December 1, 2011

Assalamualaikum... Ohayou! Annyeong~..

Untuk memastikan blog sentiasa terupdate untuk 10 hari kehadapan, saya nak sahut cabaran 10 hari ini.. (^_____^).. Tak tahulah ada ke tidak gambar-gambar berkenaan.. Tapi ace try je dulu.. Ye tak??


Day 1 : Your Facebook profile photo.
Day 2 : A photo of yourself a year ago.
Day 3 : A photo of someone you love
Day 4 : A photo that makes you happy
Day 5 : A photo of you making funny face
Day 6 : A photo of a former crush.
Day 7 : A photo of you and your bestfriends
Day 8 : Your most recent photo of you
Day 9 : A photo that you have taken
Day 10 : A photo that makes you laugh

Kalau nak tahu lebih lanjut, klik gambar kamera tu ok! 
Cabaran akan bermula esok bersamaan dengan 2hb Disember 2011..
Sebabnya?? Hari ini dah multiple post yang keluar.. cukup2x.. tapi petang dan malam ni tak tahulah kan?? Haaa...

3 comments:

R'ain said...

Cant wait for Day 3 and Day 6..hehe

k.h.a.l.i.l.a said...

cam best je ni challenges photo2. hehee... nak try gak kalau ada masa

ciK LyndaWawa said...

hahaha.. i like...!!! bnak join gak...=]