Hurmmmm...Wanginya...

Tuesday, December 27, 2011

(^_____^) Hurmmmmm..wanginya... Baru best bila nak masuk bilik... Harumnya lavender pemikat hati.. Sejak duduk hostel dan dapat pula bilik seorang, memang sangat suka letak Ambi Pur Fresh lavender.. sebab...baunya awesome.. Stress belajar dekat kampus ataupun bila stress dengan suasana luar, masuk bilik rasa segar je.. Macam aromaterapi...

Pewangi rumah kegemaran saya adalah Lavender.. Unless i can't find that lavender, barulah saya berserah dan ambil je bau-bauan yang segar yang lainnya.. How about you all? Suka aromaterapi yang macam mana?


Well...my friends always said...
"Masuk bilik hang, mesti ngantuk sara..."

Hahaha... awesome kan? Bilik kan memang tempat untuk beristirehat? Memang haruslah bila masuk bilik rasa sleepy.. Ke, lavender ni memang membuatkan kita ngantuk? Hahaha..i don't mind.. Sebab masuk bilik memang nak tidur pun.. and most welcome if they came and feel sleepy in my room.. Bleh berehat.. =D...

err..ok..tetiba rasa mengantuk juga.. Penangan lavender agaknya.. hahaha...
Cik Mimie....i still in love with those lavender eventhough they make me sleepy.. Aiyark!..

p/s : Bilalah nak dapt tengok lavender depan mata ye? not a bunch! But a field of lavender... ZZZzzzzz....dream it!



2 comments:

aimie amalina said...

hehehehe
ye syg
teringat
cmpur bau lavender+epal bilik sy
mang senyap jiran2 sy ni
hehehehee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai pow suka guna pewangi lavender ni...dlm toilet pun weols letak ngeeee