Saya nak yang ini !!!

Sunday, December 4, 2011

Sekali pandang, terus jatuh cinta!
Cinta pandang pertama... Oh! Sungguh!

Tak tertahan, pantas tangan berlari. Satu persatu aksara dimasukkan. Keluar gambar, wahhh..superb!!

Walaupun bukanlah jenama pofular seperti Apple, Acer mahupun Compaq, tapi... Design dia sangat sangat sangat menggoda hati.. Andai sahaja duit itu seperti daun kering yang gugur ke bumi, tidak perlu sesaat terus saya terjah, bayar dan bawa pulang ke rumah..

Awesome!!! Fantastic.. Hahaha..Hiperbola sungguh!


Asus Eee Pad Transformer.
Satu waktu boleh dijadikan tablet seperti Samsung Galaxy Tab yang ada touchscreen tu, dan ada waktu dia boleh dijadikan notebook. So, tak perlu beli notebook dan samsung galaxy tab lagi. Beli yang ini, dapat 2 dalam 1. Seronok kan? Harga? Entah.. Tak sempat nak survey harga.. Hahaha..duit tak ada, malas nak tengok harga.. Nanti menangis.. So, kita assume je harga dia sangat mahal dan tak termampu nak beli...ngeee...





Esok-esok kalau ada duit, kita usha lagi..=D

more? click here ok!



10 comments:

Ezad Skytech said...

wahhh...canggih ni....boleh ditanggalkan skrin tu dari keyboard ye..harga pun mesti canggih jugak ni...heee~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tudia canggihnya....

siap duit la kalo nk beli benda alah ni hehe

sha my heart said...

tak pe, one fine day, i will grab u! =)

R'ain said...

Nak jugak dowh..

The original Transformer will be sold as a "mainstream tablet" at $399 (16 GB) and $449 (32 GB), while the Prime will be positioned as a premium tablet. The new dock will be priced at $149, but the Transformer Prime will start at $499 for the 32 GB model. Asus will also offer a 64 GB version for $599.

Ok, convert jd RM jd bape??

Kaca Lensa said...

huhu.. ak pon teringin.. ak da survey.. dlm Rm1100 jek.. hehe.. berat 1.2kg..
processor: intel core 2 duo..


hee.. sara, bli jgn xbli..
=)

Cik Sara said...

Ain - Beb, murahlah kalau convert duit Malaysia.. Sama harga dengan laptop yang ada dekat pasaran, infact lagi murah!
$499 US dolar kan? Convert g RM baru RM1600+-..
Kalau $599 g RM baru RM1800+-.
Bawah RM2000 lagi tu.. Perghh..kalau dapat biasiswa ni, memang grab sebiji dowh..hahaha

Anyyss Shuhaimi said...

wah..teringin nak 1..hehe

maszull said...

assalamualaikum sara...mmg canggih la kalau ada wet mmg rasa nak beli jer kan...

p/s kena tunggu rezeki dtg bergolek baru dpt..:)

KaK LimAh Si SupiR said...

uiii..suke3..nak jugakkkkk :P

Asmara said...

akk pakai ni. buat mainan anak2. screen tak bercalar tu yg bagus, tp akk dah 2x hantar repair (nasib masih warranty), tau je la bila anak2 yg guna. jgn cas masa tengah pasang kat tv, charger rosak tu yg berlaku. uhuhu..
*tp apapun boleh la guna. akk ada buat review jugak masa mula2 beli. :D

http://asmaradayana.blogspot.com/search/label/Asus%20Eee%20Pad%20Transformer