Demam Korea lagi???

Wednesday, January 4, 2012

Hohohohohooooooo.......

Apsallah dua tiga menjak ni dok mengarang benda pelik-pelik ni? Aisyh.. stop it! Baik...

Haaa... Dulu layan Khuntoria kan? Sekarang kita layan Teukso pula.. Running Man? Isy, layan lagi beb.. Tapi Teukso macam lagi menarik je.. Lucu.. Romantik habis.. Agagaga... and cute!.. Seharian ngadap journal dekat lab(?).. Bila balik bilik haruslah mencari sesuatu yang tak berapa berat untuk fikiran kan? Nak baca buku..dah lama tak shopping buku.. Ongkos tak masyuk lagi.. Dalam erti kata lain, dekat bilik tak ada buku.. Terbaik!!!.....


Teukso? Lee Teuk and Kang So Ra... So Ra shii....
Sambil-sambil layan variety show We Got Married ni, sambil-sambil tu belajarlah juga bahasa Korea tu..Fail punya budakkan? Bukan nak belajar-belajar tengok cerita omputih sekaligus blajar bahasa orang putih tu.. Tapi nak juga ngadap cerita korea cenggitu.. Entah! Honestly, saya tak suka sebenarnya belajar bahasa Inggeris. Terpaksa. Yolah. Dah namanya dalam kurikulum pelajaran kat Malaysia ni kena belajar bahasa Inggeris kan? Wajib. Takkan nak fail sebab bahasa inggeris? Tapi memanjang tak dapat straight A sebab ada subjek bahasa Inggeris ni.. Eh, melalut sudah...


Lee Teuk shii ni ketua kumpula Super Junior. Ok! Sebetulnya, tak pernah suka pun Super Junior atau SuJu ni.. tapi bila tengok WGM Teukso, macam tertarik pula. (-o,^)".  Kecomelan mereka berdua membuatkan kita yang menonton tak kering gusi.. Melekakan? Terpulang pada individu itu sendiri.. Kalau kamu lekakan ia, maka melekakanlah benda ni.. Kalau take it as hiburan waktu lapang, maka terhiburlah kamu tanpa melekakan masa kamu.. betul tak??

Isy, tak sabaq nak tunggu next episode.. Mereka dapat ghumah!!..Hehehe... layannnn



6 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dalam WGM ai minat 3 couple jer

1st season Kim Hyun Joong & Hwangbo

2nd season Yong hwa & seohyun

then lepas byk kuar tetiba masuk Teuk & sora ni jadi minat plak...fengsan tgk teuk kasi bunga ngan rings atas stage then last hugs sora....ai jerit masa tgk hr tue...over x? ngeee

maszull said...

assalamualaikum sara...best kan..:)

Cik Pulau said...

ehh tak pernah tau pn sal program ni.
errr..
running man tu layan la jugak..
tapi takde minat sgt la..
biasa2 je..hiiiii~

KaK LimAh Si SupiR said...

xtgk p0n..sb xminat sgt korea :P

Anyyss Shuhaimi said...

saya tak demam korea. saya demam betul. :)
*adik peminat cite korea. anta msj pun dlm bahasa korea.

Anonymous said...

Slm,ckp psl korea,nah http://alldiscrimination.wordpress.com/2012/01/25/panjangkan-lidah-nak-cakap-korea/ cerita utk korang..