Redeem Coupon Pizza Hut Lagiiii...

Thursday, January 5, 2012

Yeay! For the second time indeed.. Bawa kupon. Pergi Pizza Hut..and redeem. Since kupon ni tak valid dekat Pizza Hut Wangsa Maju which is much closer to our college, then pilihan seterusnya adalah Pizza Hut dekat Jusco AU2, Setiawangsa. Jiran kepada Wangsa Maju.. Heee...


Haaaa.. Inilah kuponnya yang selamat diredeem dan dimasukkan pizzanya ke dalam perut melalui mulut.. =D

Pergi makan pizza dengan kawan-kawan baru. Yan, Ainul dan Nisa. Semuanya sama-sama duduk dekat KSJ ni. Dan sama-sama bergelar post-graduate students. Urmm.. terubat rasa rindu pada kengkawan dekat UTM JB dulu especially Akmal-Chan, Siti-Chan, Aimie-Chan dan juga Shasha-Chan..(^_____^)

Really! Miss them all. Walaupun tengah hang-out dengan kawan-kawan baru, suddenly keep thinking about them.. Apa khabar kamu-kamu semua? 

Bila pandang ke langit, nampak bulan...Oh saya nampak kamu sedang melihat bulan dari bilik saya setahun yang lalu... (^_____^)..

Bila berjalan ke Jusco, tanpa perancangan, kaki melangkah ke area bahan basah sebab teringatkan pergi shopping barang-barang dengan kamu-kamu semua..

Semakin jauh di mata, semakin dekat di hati.. semakin bertambah sayang pada kalian-kalian semua...=D

Eh, lari topik pula.. Pendek cerita, kalau ada lagi kupon pizza hut macam ni, konfem pergi redeem lagi..agagaga... And since redeem kupon ni cuma dapat 4 pan pizza kenalah add-on minuman..=D Hari ini, perut terisi dengan 4 jenis pizza berbeza iaitu Royal Masala, Tuna Hawaian, Chicken Hawaian and Pepperoni Masala.. Wallah.. Misi menambah lemak dengan jayanya.. Clap clap clap... 

p/s : Saya rindu kamu-kamu semua. Juga kamu-kamu..



7 comments:

Cik Pulau said...

wahhh.. mana dapat kupon ni..jeleznya..

kat kite ni tak rindu ke??
lalala~

Kaca Lensa said...

waa.. teringt mse smbut besday ime kt piza, haha... msk scukupny x piza kt c2? rindu nk msk kt simpang tiga lagi..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

wow makan smpi kenyang la gini
sedap nyer
lama x makan

Cik Sara said...

@Cik Pulau

Hee..dapat kat FB.. member tag..
a'a..rindu kat cik pulau juga.. Nak main survivor lagi..!!!..

Cik Sara said...

@Kaca Lensa

Awesome.. garing sungguh..hehehe..tapi services lambat n waiters tak ramai..

Cik Sara said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

Yolah.. makan kat sana takut halal haramnya..eh, ada tak pizza kat jepun ek? hee..
Balik mesia nanti, g lah terjah pizza hut tu..=D

Anyyss Shuhaimi said...

huhu..want some!!!