Dato' Siti @ Guardian KLCC

Sunday, April 15, 2012


14 April 2012..
Berdesup pergi KLCC.. Heee.. Bukannya apa, konon-konon nak jumpa Dato' Siti Nurhaliza secara live.. Nak tengok dekat-dekat.. ^^,

Dari fanpage Dato' Siti Nurhaliza tulah yang dapat tahu Siti bakal berada di Guardian KLCC.. Pukul 3pm. Tak lah jauh sangatkan nak pergi? Hari tu pergi KLCC sebab nak tengok Girls Generation secara live. Kali ni, tengok artis Malaysia pula a.k.a Dato' Siti Nurhaliza.. Yeay!..
Nak ambil gambar bersama-sama Dato' Siti kena beli perfume Simply Siti dan dapatkan nombor apa ntah.. Aih, manalah ada duit nak beli perfume tu.. Brapa harga perfume tu?? Ada RM70 dalam tangan bolehlah beli.. Heee... murah je sebenarnya.. Tapi pada saya, mahal! Ahahaha... Duit tu lagi bermakna kalau dapat buat beli makanan.. Kenyang perut! =D.. Makanya, captured gambar dari tepi je lah.. Tepi tak tepi, dekat jugalah.. Kalau saya panjangkan tangan, Dato' siti sambut memang berpeganganlah.. Tapiiii..

Baru hulur tangan dengan kamera dah pok guard-pok guard tu tolak. Aish, mujur tak sentuh-sentuh. Kalau tak, i ketuk u pok guard!.. Eheh.. Sempatlah captured gelagat comel Dato' Siti Nurhaliza ni.. Aish, kamera murah je.. kalau DSLR mungkin lagi cantik kan??
Comel tak gelagat Siti?? Heee..

Untuk mengubati hati yang duka lara dek tak dapat bergambar dengan Dato' Siti, cepat-cepat ambil gambar dengan Siti Saida.. Kakaknya Siti.. Oklah tu.. The best part is.. Sempoilah kak Saida ni.. Boleh plak buat sembang macam kawan.. Hahaha.. Orang lain sibuk nak ambil gambor Dato' Siti.. Yang kitorang terus duduk sebelah Kak Saida bila perasankan kehadiran dia.. Hahaha...

Kak Saida! Sampaikan salam we all pada Dato' Siti ye! Suara siti memang awesome beb bila dengar secara live.. Lebih merdu dari suara dekat microphone!! Hahaha... Petang yang awesome~...
 
Bersama Siti Saida..




2 comments:

cik najihah said...

x dpt ct dengn akk die pun jadila

xaty said...

was there. tp x jmp lak saida. huu~