RM21 untuk 2013

Friday, May 18, 2012



Pagi-pagi, macam biasalah. Buka emel, buka facebook, buka tweeter buka blog. Then, dalam gmail nampak ada email dari Air Asia. Email promotion. Big sale untuk free seat tu..

Heee... sebelum-sebelum ni pernah cuba. tapi bila memanjang masuk ke waiting room, jadi give up. malas nak try banyak-banyak kali. But then, tadi sajalah try tengok tiket Kuala Lumpur Alor Setar untuk tahun depan..

Sekali.. Fuhhh... dapatlah tiket yang the lowest fare tu. RM21. Weh, tiket bas balik Aloq Staq dari KL ni pun dalam RM40++ tau.. Dapat RM21 tu macam heavenlah kan? Tapi, tak berani nak book banyak-banyak. So, book satu tiket jelah.. Bulan 3 punya..
Aim nak balik sebulan sekali, sebab tu nak cari tiket flight terus.. sementara dapat murah.. betul tak? hehehe...
Tapi, dari Alor Staq ke Kuala Lumpur, nampak gayanya kena naik baslah.. Kalau cari tiket murah gak, cuti panjanglah gamaknya.. Hahaha...

Eh, tiket pergi Padang pun murah.. Kawan usha pergi balik boleh dapat RM62 all in fare.. awesomelah kan?? hahaha...

Ok.. dah lama sangat melagho ni.. Proposal tak fully finished lagi.. Aja-aja fighting Sara! Think positive and you'll earn big things!.. Ganbatte ne~ 





2 comments:

Asmara said...

baguslah kan AA. everyone can fly gitu. hehe..

Ecah Ecot said...

yg big sale bebaru ni pon ecah dpt yg 2013 punye...beli bulan januari, setahun lg nk kene tnggu..haha