1 September? Apa Istimewanya?

Monday, August 27, 2012


A'a.. Apa istimewanya 1hb September ni? Yang pasti, 31hb Ogos tu hari Merdeka. Cuti. Tapi, 1 September? Hari minggu. Pun cuti juga! Eheh.. Selain dari tu.. Apa istimewanya 1hb September ni?

Haaa... orang lain saya tak tahu.. Tapi yang saya tahuuuuu....



Tu diaaa.. Pakat nak buat kenduri kahwin 1hb September ni.. 1 dekat Pokok Sena, 1 dekat Pendang, 1 dekat Jitra and another 1 dekat Penang, if not mistaken. Semuanya dekat Zon Utara.. Unfortunately, i'm not coming home that week. So, tak dapatlah nak memenuhi jemputan walimah tu.. Tapiiiii...apa-apa pun, doa tetap bersama kalian..

Semoga bahagia di samping pasangan masing-masing..
Biasalah kan, sebelum kahwin orang tanya bila nak kahwin.. Dah kahwin, orang tanya bila nak dapat anak.. Dah dapat sorang anak, orang tanya lagi, bila nak tambah anak.. Soalan yang tiada pengakhiran.. Tapi..tahniahlah buat korang semua.. Satu fasa dah lepas! Ehehe..

Barakallahumma wabarakah..~

p/s::: Saya suka September.. September bulan kesukaan saya...(^o,^)
 




4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh...bnyk nyer kenduri!

maszull said...

assalamualaikum Sara...selamat pengantin baru buat mereka semua n selamat hari raya buat Sara yer...:)

shafiqabdshukor said...

ramainya.
abis tu sara bile lg.. huhuhu

scha cha said...

kan?
ramai gilak kwin 1sept..
mlgny, xdpt blk umah jugak..
:(