Buah rantai!

Monday, August 20, 2012


"Cincin tanda ke tu?"
Ek?
"The one on your neck. Cincin kan? bukan pendant. Betul tak?
errrr...
Cincin emas putih yang dijadikan rantai di leher dibelek.
"Yang ini ke?"
"A'a"
Senyum..
"Kalaulah betul cincin tanda, senyum leborlah sambut lebaran ni.."
Dah tu?
"White gold. Sendiri beli. Tapi sebab tak tahu saiz cincin, terkecil pula. Tak boleh pakai kat jari, itu yang pakai kat rantai. Tak danya nak bertanda-tanda.."
(^________^)

Bila cincin yang cantik dijadikan buah rantai...
Dannn.. persoalan normal bila dah habis belajar degree dan dah besar panjang. Betul tak?
Apa-apa pun, pray for the best..
Sebab jodoh itu rahsia ALLAH..
Jadi, berdoa..dan berdoa.. dan terus berdoa..

Salam Syawal 1433H buat semua kenalan yang singgah di blog ini..^^,
 



1 comments:

. said...

Tahniah sara.... dah tak lama dah tue~ hohoho.... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...