Sudu dan Garfu : Ramadhan Set

Sunday, August 12, 2012

Awas!! Sesuatu yang menyelerakan bakal mengiringi pembacaan kamu!!
Hehehe..^^, smile!..
Bianata.. Gomennn.. Bagi yang tersosat ke ruangan ini sebab tak pakai GPS di bulan puasa yang penuh rahmat ini.. Gomennnn... Kalau tak tahan godaan, cepat keluar.. Terliur karang, batal pula puasa deme-deme.. Muahaha..

Semalam.. yang sampai ke KEPONG chek pi tu.. Bukannya apa.. Nak jumpa cik mimito. Eh, dah dua kali ulang! Ngeee.. Dalam tak tahu nak berbuka apa dan di mana, sudahnya ke Chicken Rice Shop bukan sekadar nasi ayam.. punya kedailah.. The one dekat Jusco Kepong tu. Jom nyanyi ramai-ramai.. Chicken Rice Shopppppp bukan sekadar nasi ayam..kok kok kokkkk... Hahahaha
 

Nyummy. Service diorang mantap. Bila sampai je waktu berbuka, everything dah complete. Yang ini namanya... seperti yang tertera di gambar. Ok! Can i say that i am too lazy to type?? So, enjoy the pictas!
 Dan airnya adalah Bandung + Soda! Jadilah Fizzy Bandung! Nice!


Haaa.. ini semua set Ramadhan dari Chicken Rice Shop. Kami ambil set B untuk 2 orang. Kenyang jugalah. Overall, dari segi rasa saya bagi 7.5 out of 10. Wee.. lain orang, lain tekaknya kan? So, ini menurut prarasa lidah saya. (^o,-)*Kalau ada yang nak mencuba bolehlah pergi ke kedai Chicken Rice Shop ni. This is my second time. And not badlah. You should try the Ramadhan set too.=)

Selamat berpuasa.. Dan selamat meneruskan perjuangan di bulan Ramadhan ini.. Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi.. Makan tu, makan juga.. Jangan lupa rebut malam lailatulqadar. Malam seribu bulan yang dijanjikan ALLAH...

p/s::- "Ya ALLAH, semoga ramadhan kali ini adalah Ramadhan terakhir sebagai seorang remaja single.. Moga-moga ramadhan tahun depan dapatlah menyambut sebagai isteri kepada seorang lelaki (^o,^).. Ya ALLAH, andai jodohku mendatangkan kebaikan dan seribu satu manfaat buatku dan ummahMU, KAU dekatkanlah dan permudahkanlah... Ya ALLAH.. sampaikan aku pada ramadhan berikutnya.. amiiinnn...." 
 
0 comments: