Wazeeeee...

Wednesday, October 10, 2012

Akhirnya... Selepas beberapa hari bermain dengan waze dan gps, nmpk pun bumi kl.. Klu tak dok sesat dekat america je..
Apa kebendanya waze tu? Haaaa...itu adik beradik google navigation yg perlukan gps. Mcm game pun ada.. Pendek kata, saya pun baru nak explore... Ngeeee.... Eh salah! Baru nak teroka semua sisi perisian waze ini..


6 comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

jenuh cari ur n3 kat belog update sebab profile not available masa click tadik....

:: Mrs.Eady :: said...

canggih :)

Kaca Lensa said...

wow, jd friend ak tau, nnt bleh tau perkembangn di Kl..
=)

Cik Sara said...

@☆♥L@dy @yU♥☆
ye ke?? ala.. apa yang sudah berlaku?? tak tahu macam mana nak linkkan semula..

Cik Sara said...

@:: Mrs.Eady ::
ngeee.. ^^,

Cik Sara said...

@Kaca Lensa
macam mana nak jadi friend dalam waze tu? nanti i try tengok ek..