Speechless Wednesday

Thursday, December 13, 2012

THing that make me speecless and wordless..its yesterday!!



Grrrr.. tak mau bawa kereta dah! Luluh hatiku..

Pengajaran : Orang parking kat situ tak pe.. Kau jangan ikut. Bila ikut inilah jadinya..
 Walaupun sebelum ni selamat, apa nak buat kalau hari yang kau parking tu kurang selamatkan?

Tapi kannnn...kereta saya tu Proton Saga BLM ke? Konpius..konpius.. Mana pejabat DBKL?? Saya nak g bayar! Ada diskaun tak? Students rate?? hahaha..plus saya ni orang luar.. manalah chek nak tau menda-menda ni. Lagi pula..tak khatam pun lagi baca kesalahan lalu lintas luar jalan raya dan jalan highway ni.

Kira oklah tu saya tak parking dekat tempat yang tulis "Area kunci tayar!" sebab saya tahu membaca. Yang dekat situ, tak tulis. Itu yang otak saya kata, boleh parking! Sekaliiiiiiiii...uhuhuh...12.12.12
For the first time in my life!
Speechless tapi banyak word!

  

1 comments:

iZyaN IrYani mOhd yAZid said...

sabaq naa..pengalaman tu..sepjg career yan membawa kete ni, baru sekali jgk kena saman parking..yuhuuu..