Wedding Trip

Sunday, December 2, 2012



Selamat Pengantin Baru!
Untuk Apek (real name is Azmi) dan Aisyah..
Semoga bahagia dan barokah sehingga ke syurga ILAHI...
 
Fiuuuu~ Sakit kaki.. Hahaha...macam diri sendiri pula yang tekan pedal minyak tu kan? Ngee... Baru sampai bilik selepas hampir 12 jam perjalanan... Fiuuuu~..

Sebagai memenuhi undangan perkahwinan seorang senior merangkap kawan berprogram masa dekat UTM SKUDAI dulu. Err... Perkahwinan senior dan junior.. Hehehe.. Yang lelaki tu senior saya. yang perempuan tu junior.. Hasilnya.....

Fullamak..dah macam program kolej pula.. Jumpa balik geng-geng yang selalu buat program kolej masa dekat UTM SKUDAI few years back.

Kenyang juga makan "langsat" sebelum sampai rumah kenduri ni. Maksudnya, kami ni sesat! Hahaha... Tapi, dalam sesat pun....antara orang terawal juga sampai. Sampai awal. makan awal. tapi bergambar lambat. Balik pun lambat. Ngee..

Sempat lagi singgah ke Klebang. Ada orang ajak minum COCONUT MILK SHAKE. Tak taulah nak kata sedap tang mana.. Tapi, giler ramai peminat dia.. yang berbungkus pun panjang barisannya, yang minum dekat situ pun lagilah ramai.. Phew~..



Yang lebih pelik tu... Kenapa coconut milk shake ni pofular sangat dengan KLEBANG MELAKA dan bukan tempat lain di MALAYSIA??

 
p/s : Alahai! Sepatutnya update progress report dalam GSMS bukannya update blog! Huhuhu... Tapi, GSMS tu dok keluaq mesej ERROR je.. Lagut mana ni???




2 comments:

Cik Gadis Tak Comel said...

Coconut shake memang terbaik . Congrats ^ ^
Saya buat GA : http://cikgadistakcomel.blogspot.com/2012/12/be-my-200th-follower-ga.html … . Join or tolong Faie promote . Thanks ^ ^

nur anis said...

selamat pengantin baru untuk pengantin..ohh..saya tengok air tu pun nampak cam sedap..cuma saya tak suka aiskrim atas tu..heeee