Kad Diskaun Siswa Dan I-city?

Tuesday, February 19, 2013

Yeeee haaa!!!
Akhirnya!
Setelah begitu lama saya menunggu dan terus menunggu...
Akhirnya Kad Diskaun Siswa 1 Malaysia ada juga dalam tangan.
~Gembira~


Mahu tak gembira?? Eheh...
Sah sehingga tahun 2016.
Maksudnya 3 tahunlah kan? Just nice~
Haaa... dan tahukah kalian?

Dengan KDS1M ini, kamu boleh mendapatkan tiket masuk ke Waterworld I-city dengan percuma?
Tak percaya?
Take a look!


 Betul tak? 1000 Tiket percuma ke Waterworld I-city!
Waterworld yang ada tornado tu lah kan?
Free untuk tarikh 20hb Februari 2013.
Tak pastilah pula ada lagi ke tidak 1000 tiket percuma tu..
Tapi, give a try lah..

Ikutkan hati nak je try.. Tapi..
Mengenangkan keesokan harinya ada colloqium and i've done nothing yet, terpaksalah lupakan..

Korang cuma perlu masuk website,
http://www.i-city.my

pilih i-Ticket pada ruangan kanan atas sekali.
Lepas tu pilih tarikh 20hb Februari which is esok.. hehehe..
Dan korang akan jumpa ini:


Lepas tu, explorelah sendiri..
Ticket free. Locker tetap kena bayar.. Tapi, murahlah.. RM5 ja!
Eh, ada untuk birthday offer! hhahaha... lain kali explore lagi..
Kalau ada yang berjaya grab that ticket, bagitahulah ye!
Kongsikan pengalaman anda!

Yeszaaa... Lepas ni memang akan memanfaatkan sepenuhnya Kad Diskaun Siswa 1 Malaysia yang diberi. Terima kasih!



4 comments:

Kaca Lensa said...

Serius?? THUMBs UP!! hehe, wlwpon ada org kata mcm xda function kad nih, tapi saya suke bila dengar DISKAUN!! lebih2 lagi buku.. saya suka saya suka!

Tasha Hana said...

sye wat x dpt pn...kne byr untuk locker kne gak byr pakai kredit kad...cmne ni??

Tasha Hana said...

sye da wat da..tpi kne byr locker tu ngan kredit kad jugak...cmne ni???

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Seriously ????
Manyak Untung lol
If free every months blh terjah ngeee