Sudu + Garfu : Black Canyon Coffee

Thursday, June 27, 2013

Bertemu lagi kita...
Sambil-sambil menulis reflection dalam research book, kita update blog kejap ye...
Rasa dah lama sangat tak membebel dekat sini banyak-banyak.. 
Hehehe...

Sambung lagi...
pasal makanan.


Kali ni,
Black Canyon!
Oh yeay!
First time juga..

Dannnnn...
Makanannya sangat ohsem!
Perghhh.. meleleh kejap bila teringat.. hehehe...


Kalau tak salah, namanya Pasta Thai Chillie kot. Ngeee.. Tak ingat namanya.. Tapi makanan yang di integrate kan antara dua negara.
Eh, Integrate pula!
Tersasul sebab research punya pasallah ni!
Combination of two countries. Itali dan Thailand!
Sangat ohsem!
Sebab cukup rasa dan sangat menyelerakan..


Yang ini pula steam rice with sambal udang kot.
Pun sodap juga...

First time makan dekat Black Canyon Coffee..
Marvellous..
Tapi since ada government tax dan service tax (6 + 10%), tak bolehlah nak pergi makan selalu. Sebulan sekali tu bolehlah kot.. hehehe..

Black Canyon Coffee ni dekat AEON AU2 Setiawangsa..
Wahhhhh...
Kelas kau Jahhhh...
rajin berbenor pegi AEON AU2 tu sejak dah tahu jalan..
Eh, ke sejak dah ada transport sendiri? hehehe...

Pendek kata, tak rugi pun cuba makan dekat Black Canyon Coffee ni.. (^__^)
 
 



2 comments:

Izyan Iryani Mohd Yazid said...

sedapnya air coklat tu...hikhikhik..

Mohd Islam said...

Assalamualaikum,

Jual produk beli atau iklankan perniagaan anda atau bertukar laman web
di www.produkmuslim.info

Daftar segera ia percuma

Terima kasih