Nuffnang : Duit Raya Yop!

Thursday, July 4, 2013

Waaa weeettt....
Terkejut sekejap tengok jumlah Earning dalam Nuffnang..
Setelah hampir tiga-empat tahun berblog..
Hehehe...

Itu Earning yang pertama..
Tak pernah cash out lagi..


Amacam?
Nak cash out untuk raya atau nak simpan lagi sampai membukit?
(^____^)

Gembiranyaaaa....
Bayangkan kalau titik perpuluhan itu dianjakkan ke kanan sebanyak 2! Wallaweh..
Berangan tak hengat!
Kihkihkih...

Jom usha..
Apa sahajalah keyword untuk hari ni:

 
 Ok..
Macam mana nak buat page break dan nombor dalam microsoft?
Untuk keyword ini,
saya pernah story panjang lebar dalam entry yang ini.

So far..
Entry ni yang paling mendapat sambutan dalam blog saya ni. Rasanyalah.. Kihkihkih...

Jom tengok keyword minggu lepas pula..


Tengah musim orang main POU ke?
Ngeee..

Untuk keyword macam mana nak tulis literature review tu....
Errr...saya pun tak pasti apa yang kalian temukan dalam blog ini..
Apa yang pasti, saya pun masih dalam tempoh pembelajaran untuk menulis literature review dengan baik.. (-__-)"
Keyword nak buat page roman dan numbering dalam word, same as above. Harap tutorial yang ada dapat membantu ye!

Oklah..
Nak sambung analisis data semula...
Banyak dah guna masa untuk dunia maya ni..
Let's back into the reality!

All the best everyone!
Dalam apa jua yang sedang anda lakukan..

 



2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kena cashout awal if nak merasa guna time raya..hihi.. sbb nuff pun kdg2 amik masa..

# berdasar pengalaman peribadi =)

khai mix said...

nice... good job
lets visit my blog
http://khaiblogzz.blogspot.com