Sudu + Garfu : The Loaf

Thursday, July 4, 2013




Gambaq blurrrr!!!
Macam tuan tanah yang blurr juga ni gara-gara ambil Caramel Latte petang semalam..
Dan end up tak boleh tidur till subuh walaupun badan dah super exhausted (Gara-gara kemas bilik! Nanti i story later on)

Oh ye!
Semalam singgah The Loaf dekat Sogo nun..
Kalau tak salah, The Loaf ni kedai roti Tun Mahathir kan?
Kalau tak salahlah..
Kalau salah, hambo minta maaf deh..
Kihkihkih..

Sebelum ni, rasanya dekat situ Secret Recipe.
Dah bertukar?

Tak kisahlah...
Nak ceritanya, semalam we all minum petang dekat situ..


Ada beraneka jenis bread. Jadi, sangat sesuailah untuk penggemar-penggemar roti.
Boleh take away.. Atau duduk dan makan di situ sambil melayan lagu-lagu dari band jalanan. Best!


Cumaaaa....


French Toast dia kureng sketlah..
Huhuhu..
Roti keras!
Sedih i~..
Luaran dah cantik dan nampak menyelerakan..
Tapiiii...
French Toast memang tak panas ek?
Hahaha...

Atau saya yang memang tak fit dengan roti-roti ni?
Overall, not bad. (^_^)

So, untuk penggemar roti, bolehlah minum petang atau high tea dekat sini..
Ngeee..




2 comments:

Hanih Borhan said...

Yay bley try lepas ni!

Oh kat area Secret Recipe yg kat ground floor tu kan? Oh dah tukar ye? Lama tak ke Sogo sebenarnya ni...

Cik Sara said...

@Hanih Borhan

Eh, chopp.. Secret Recipe dekat undergound ek? Hehehe.. sorry.. tak familiar dengan sogo. Tapi The Loaf ni dekat luar. yang menghadap Jalan TAR tu..