2014 Blog Giveaway #1

Tuesday, May 13, 2014

Hari ni nak join Giveaway ini. Sambil mempromosikan blog kreatif kak Lin ni. Cantik sungguh hasil kerja tangan beliau. Once upon a time, saya pun suka juga buat Quilling ni. Tapi sebab kena manually potong kertas dan saya tak punya masa untuk itu membuatkan saya berhenti seketika. Set Quilling pun tak ado. Just guna lidi satay je. (T___T)


Cantik kan? I'm thinking of buying some of those thing dekat DAISO nanti. Well, you know, DAISO kan macam murah sket. 

Eh..eh..nak promote yang ini. For those yang berminat untuk ikut serta dalam giveaway ni, feel free to click here:

 



2 comments:

Syuhada Baharudin said...

datang dari giveaway yang sama.
semoga berjaya.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/17/2014-blog-giveaway-1/

cahaya mata said...

Salam sejahtera.. hi.. blogwalking dr segmen yg sama. Jemput singgah & follow blog saya.. =) gudluck! http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/2014-blog-giveaway-1.html