Last day Praktikal

Thursday, July 1, 2010

Assalamualaikum...

Ohayou Gozaimasu..Yoroshiku Onegaishimasu...

YeeHaw!!..Hari ni last day saya buat praktikal kat BEMS HSB.. Gembira wei dah nak habis.. Tinggal nak tunggu pukul 5 petang je tuk thumb print yang terakhir..hehehe..

Pastu, bubbye BEMS HSB.. 

Dan, selama 10 minggu berpraktikal ni, sayalah pengguna tetap Plaza Tol Alor Setar(S) menghala ke Plaza Tol Alor Setar (U).. Kos perjalanan adalah RM1.20 untuk satu hala selama 10 minggu...

Satu hala ja sebab beberapa minggu yang lalu, saya start guna jalan bawah untuk balik ke umah..jimat duit..

Tapi.....
Elaun tak masuk lagi...
Berakhirnya Praktikal, maknanya tak bleh nak online free dah..hahaha..Sebab malas nak pi bayaq broadband yang macam lembap je kat area rumah saya tu..

Neway, naik sem nanti baru leh online dan update blog lagi... 

daa...
note : Gambar-gambar Kuih Lapis yang saya ceritakan dalam entrie sebelum ni, akan saya upload..tapi cam lambat sket je..


3 comments:

nisya said...

broadband lau lembab, memang takde hati nak gi bayar kan? hehehee tak berbaloi

Cik Sara said...

Betui tu... Tak excited nak bayaq.. ngee..

AreDa said...

aku paham perasaan happy tuh...hehe