Autumn's Collections?

Monday, June 13, 2011

Sekarang ni tengah musim apa ek? Kat negara mana yang tengah autumn sekarang? Kalau nak tengok kat Malaysia ni dah tak ketahuan musim dah.. Kejap hujan. Kejap panas yang membahang. Kejap lagi mendung mengiringi perjalanan.. Serba macam.. Tapi, biar apa pun musimnya, meh saya share hasil tuaian saya hari ni.. Bagi saya? Puas hati. Seronok. Apa bendanya? Check dis out..
 
   
Felt Carnations      
Sambungan kepada koleksi yang pernah saya post sebelum ni.. Yang mana? Meh tengok sini.. Semua ni handmade ok.. Sementara duduk beratus kilometer jauh dari keluarga, apa salahnya masa lapang yang ada ni, saya gunakan untuk buat semua ni kan? Lagipun raya dah tak lama. Dekat rumah pun dah lama tak tukar bunga.. Bunga-bunga ni bolehlah guna masa raya nanti..wee..tak sabar nak tengok final result.. ngee..

Autumn's Collection in da house..~
Dekat situ ada Cik Ted dengan Cik Zira (My Giraffe's name).. Meh nak bagitahu.. Cik Ted ni member satu kos yang bagi.. Wong Wei Yun. Thanks Yun.. At least ada juga gunanya..^___^.

Yang Cik Zira ni pula, Cikgu Wan hadiahkan..Kenapa? Sebab dapat high score among semua girl's classmate tingkatan 4 main bowling. Actually, sama-sama tak pandai main.. So, high score tu tak delah high sangat pun.. Main tetap tak pandai juga.. Hahaha.. =D.. Masa tu tuah menyebelahi saya kot..Wahahaha..

All collection
Last but not least, Inilah koleksi saya setakat hari ni.. Isi dalam tupperware besar.. Wee..banyak lagi felt menanti ni.. Esok2x saya buat lagi.. Oh ya! Pasal 10 wishes tu, tak berjaya nak publish lagi.. Sebabnya...Tak cukup lagi 10 wishes nak tulis..T____T.. ~itu sedih ok. Ada lagi 2 ruang kosong. Sangat kesian bukan? But life must go on~..