Scrap and Crap Giveaways

Thursday, June 17, 2010

Assalamualaikum...

Ohayou Gozaimasu.. Ogenki Desuka..Apa khabar semua?? Kali ni, nak join Giveaway lagi. This time giveaway dari SCRAP AND CRAP blogspot.

Ada few syarat yang perlu dipatuhi. Yang paling penting mestilah menjadi follower kepada tuan empunya blog.

Pemilik blog ni sangat kreatif dalam menghasilkan scrap picture yang kemudiaanya di frame kan.. Beautiful.. 

** Yang ini untuk 1st winner.. Tapi nanti dia tempek lah gambar winner tu.. ni sekadar contoh ya!.


** for 2nd winner..tapi gambar-gambar ni i edit sendirilah..tak pe kan pihak penganjur??

3rd prize : RM10 Scrap and Crap Voucher*
- The voucher is valid for sales item and scrapbook order

4th Prize : RM 5 Scrap and Crap Voucher* and Sticker
-The voucher is valid for sales item and scrapbook order

5th Prize : RM 5 Scrap and Crap Voucher*

The voucher is valid for sales item and scrapbook order

--winners will be judged on their creativity in writing and interpretation of words -- 

And word di atas ni tak berapa nak faham sangat. Tapi kalau korang nak join, gi lah blog ini.


Lupa lak..kena tag dua orang kawan untuk join giveaways ni..
Urmm..saya nak tag..
1) Ibu Damia..jemputlah join..
2) Puan Fyza...jemput join...


ok..Join before 1st July ya!


6 comments:

FyZa said...

gud luck dear..=)

sizukaDeboss said...

wah.comelnye hadiah:D

Cik Sara said...

SizukaDeboss - comelkan?? jomlah join..mana tahu rezeki nak menang..

Fyza - Thanks dear..Mehlah join sekali.. Tuah ayam nampak di kaki.. Tuah manusia, siapa tahu?? hehehe..

Nana said...

ok tq..nanti saya buat ehehehe

Cik Sara said...

You are welcome.. yok sama-sama menjoinkan diri..hehe

farah yasmin said...

hye cik sara..arigato =)