Yeay! It's Time For FYP

Thursday, July 29, 2010

Assalamualaikum...

Hai..hari ni jumpa supervisor PSM.. Wow..cam tak percaya je..sedar tak sedar dah tahun empat.. Dah pun final year.. Dah pun kena buat PSM.. Kejap je masa berlalu...Tapi macam-macam yang dah terjadi...

Ok, skip dat part.. Dapat Supervisor yang super best.. Dapat Dr. Fauzan. Time pilih supervisor hari tu, tak kenal pun Dr Fauzan ni.. Jumpa dia pun tak pernah.. Hahaha.. Tapi sebab tak tahu nak pilih siapa..ikut jelah pilihan kengkawan.. Dan alhamdulillah..memang ada rezeki buat PSM dengan dia.

Dalam banyak-banyak tajuk yang diberi, tertarik dengan satu benda ni. Memang sebelum jumpa dia pun dah target nak buat pasal ni.. cuma tak tahu apa yang berkaitan. Tajuk PSM yang menjadi pilihan hati ni, gabungan Medical + Telecomunication + electrical n electronic...Suka-suka!!..

hahaha... Walaupun dalam kesibukan nak rangka aktiviti menjana duit untuk ke Korea, hopefully fokus saya pada akademik dan PSM terutamanya tidak terjejaslah.. Dan doa saya, muge diberikan kesabaran yang tinggi dalam nak berdepan dengan pelbagai kerenah dan ragam manusia.. Saya mohon juga pada ALLAH agar menjadikan saya antara insan yang ikhlas dalam melakukan tugas dan perancangan...

Eh, ok..for all of you to know...saya dapat tajuk PSM : Wireless Pulse Oximeter Network.. Secara kasarnya, maksud tajuk ni adalah... penggunaan pulse oximeter yang banyak pada satu masa tapi di sambungkan hanya pada satu monitor.. yeay! betol ntah... Tapi apa-apa hal pun kena baca journal yang berkaitan dulu.. Kena buat research background.. k..bye..

3 comments:

sizukaDeboss said...

goodluck bt PSM:)

Cik Sara said...

Thanks SIzuka.

azhar said...

Assalamualaikum..sem ni saya da kene buat psm..tjuknyer sama dgn tjuk cik sara..bleh saya minx contoh report dri cik sara...tq