Macam tak percaya je..

Tuesday, September 20, 2011

Selamat pagi semua!!!!

Maaf sangat2x..semalam tak sempat nak g balas kunjungan teman-teman.. Terlupa yang broadband dah expired! Hahaha.. Kena g tukar plan ni.. Ambil yang monthly punya..=D

Dialog semalam;

"Data dah boleh baca?"
"Dah..tapi tak stabil sangat.."
"Owh..tak pe2x..yang penting data tu dah dapat.."

Angguk-angguk

"Lepas ni awak kena buat apa?"
"Owh, nak cari macam mana nak bagi ID dekat data tu.."
"Awak guna LabView, extract dulu data-data tu bagi dapat final data je..Lepas tu awak tambah ID dari situ.."
"Owh...Extractkan data macam buat masa PSM dulu?"
"Betul! Lepas tu, nanti convert yang LabView tu kepada Assembly Language untuk burn dalam microC.."
"Susah tu. Saya tak reti sangat MicroC.. Saya buat yang LabView dululah.."

p/s : Ini adalah dialog yang telah diskemakan bahasanya..

Itulah al-kisahnya.. Mujurlah tak uninstall lagi LabView dari laptop. Kalau tak, jadi kerja plak nak install balik. Dah ler susah bebenor nak dapat versi crack ni.. Makanya, pagi ni..saya pun godek2xlah laptop. Cari balik labview yang buat masa PSM dulu.. 

Jumpa! Tapi tak boleh buka lah plak.. File dah lari.. Tak syncronize dengan yang simpan dulu.. Haiyark!! Godek2x lagi..Jumpa yang JPG punya. Fuhh..mujurlah print screen juga.. Kalau tak, hancusss...


Tapi....Arggghhh..aku ke yang buat ni dulu?? Apsal macam tak faham pun apa yang aku dah buat dulu?? Trylah nak buat lagi sekali tapi based on current project.. Tapi....

Ok..i'm lost! Macam tak percaya je itu saya yang buat dulu.. Dr. tolong sket2x je.. Kali ni kena start semula..dan buat lagi sebab yang ada tak boleh buka! Great!..

8 comments:

SoLy SoLicious said...

mcm gmbr peta .. teeheee....

kiera'sakura said...

all the best ye.. =)

aimie amalina said...

huuuuuuuuuu
berkayuh dan berkayuh la akak aiiirrr!=]

KaK LimAh Si SupiR said...

ohh apakahh itu? T_T

shafiqabdshukor said...

hahahaha..
same la.. ak pon tah ingt lg ke x pki micro C..
padahal PSM dulu gune microC

Iffah Afeefah said...

Pasal pe ni




hah sape2 nk tau atuk tu sape. Tag kat fb meh

~RizaL~ said...

ngok pun dah pening.. kalau wat lg pecah pale.. =="

jom layan..
10 Jenis Hantu Melayu

Anyyss Shuhaimi said...

perghh..mcm nak wat simulation tuk process instrument jek. :p