Acceptance!

Tuesday, November 15, 2011

Aku terima....


Ehem..ehem..apakah? Urmm..berita yang menggumbirakan hati saat memandang email kesayangan hamba..Hahaha..Jangan jeles ok! Bulan lepas, bila buat je keputusan untuk sambung belajar dapat pelawaan untuk hantar lamaran (proposal) ke satu tempat ni. Katanya, baik untuk masa hadapan. Jadi, tanpa melengahkan masa dan waktu, pulunlah pi karang ayat bagi baik punya.. Ye lah.. nak pi melamar ni bukannya senang.. Beribu-ribu yang datang.

Setelah dipersetujui dan mendapat lampu hijau dari pihak berkenaan, lamaran terus dihantar. Mudah je.. By email. Tak payah buang duit mahal-mahal..(^____^) Tapi kalau lamaran diterima, haruslah persiapkan duit.

Nak dijadikan cerita...tengah dok sibuk-sibuk siapkan projek untuk INATEX ni, tak sempatlah nak jenguk email langsung. Dah lah server dekat lab down.. Gile kentang! Kentang pun tak gila..Hahaha.. Sat tadi, dok saja sambil layan buat Front Panel untuk LabVIEW, bukalah email tersayang.... 

1,2,3...terus tersenyum..sebab apa??

LETTER OF ACCEPTANCE

ada ke yang tak senyum bila baca ayat tu?. Lamaran (Proposal) ku diterima.. Subhanallah.. Alhamdulillah..Masa hantar tak meletakkan harapan yang tinggi sangat pun. Rezeki Allah nak bagi kan? syukur sangat-sangat...

Eh..eh, ada yang tak bleh faham lagi ke apa yang saya cakapkan?? Ngee...shom shom..ujar gambar kat bawah...












Tadaaa.... Letter of Acceptance for presentation at the IEEE-EMBS International Conference on Biomedical and Health Informatics (BHI2012). Actually, ini paper yang saya buat untuk final project saya awal tahun ni. Submit ke sini masa hari-hari terakhir bergelar Research Assistant kepada Supervisor PSM saya.. Dan hasilnya, sangat walla.. Tersenyum lagi. 

Bila dan di mana, biarlah ianya menjadi rahsia.. Nanti tetap akan hebahkan juga.. Hahaha.. Syukur pada-MU ya ALLAH.. 

p/s:- Toink..toink.. Journal tak siap lagi.. separuh jalan sebab blur hari tu.. And esok akan bermulanya INATEX 2011..see next entrie ok!..Daaa

2 comments:

aimie amalina said...

weeeeeeeeeeee
seronoknye la dengar
bole la jenjalan smbil timba ilmu
alhamdulillah
mmg rezeki kamu di dunia Ilmu =]

KaK LimAh Si SupiR said...

wahhhhh! tahniah cik sara ^_^
weeeeeeee~~~~