MAHA 2012 : #1

Sunday, November 25, 2012

Bersin penghapus dosa. Acccchhhhhuuuummm!..

Itulah.. semalam memang dah ada tanda-tanda nak selesema. Tapi saja pejam mata gara-gara teruja sangat nak pergi MAHA 2012 tu.. Excited nak pergi, tapi jalan tak tahu! Hahaha.. Tapi, thanks to my friends dalam FB yang begitu baik dalam menunjukkan arah. Ngeee....Saya ni kurang percaya sikit dengan GPS tu.. Wahaha.. GPS suka bawa jalan jauh! Pening saya dibuatnya. Dahlah dengan banyak keretanya.. Oh my! Dari Jalan Semarak nak ke MRR2 pun satu hal juga. Phew! Minta tolong lagi. Ehehe... Akhirnya..alhamdulillah..sampai juga ke UPM Serdang tu..

Alang-alang sampai waktu zohor, kita singgah masjid UPM tu solat dulu. Sebelum balik pun, singgah juga. Solat asar sesiap. Tahu, tak sempat nak kejor solat dekat bilik. Maklumlah, maghrib kan dah awal sekarang? Buat apa kat UPM Serdang? Huhu.. Nak pergi MAEPS.. Nak tengok MAHA 2012 tu lah.. Haaa...dalam entrie sebelum ni, ada yang tinggal komen tanya macam mana nak pergi ke MAHA dari KTM Serdang. Dan dari pemerhatian saya semalam, pihak MAHA ada sewa bas CITYLINER tu untuk trip KTM SERDANG --> MAHA dan vice versa. Jadi, kalau naik train, cubalah intai-intai bas CITYLINER ni ye! Kalau cara lain, hambo tak tahu. Kena tanya pok cik teksilah kot.



Besaq sungguh kot MAEPS MAHA ni.. Lelah nak pusing semua tempat. Dengan hidung yang tak selesa. Dok cari tisu ja! Wahhhh...macam makin parah ja selesema hambo ni.. huhuhu..Dan secara jujurnya, tak habis pun lagi pusing MAHA ni. banyak tempat lagi yang tak sempat nak masuk.. Dah lah besaq! Jauh-jauh pula.. Fuhhhhh... Phewww... Hari ni kena rehat! Otak dah ting tong. Selesema makin worse. Badan makin panas. Dannnn perut makin lapar (?).. Errrr...
 



4 comments:

kiera'sakura said...

Oo memacam jugak ada kat sana kan. depa ajak pi tapi xkena masa makanya tak dapat la pi huuuu

MAY said...

smgtnye pegi sane.hihi

aah.secret recipe kat aeon tu.tp sy bkn dok wangsa maju..g time lunch jumaat je.:)

fiqkbe said...

pi hapuskan kuman selsema tu cpt! *saya benci kuman. huh!*

Sharinginfoz said...

tak sempat nak pergi