3 award at a time!!

Wednesday, June 16, 2010

Assalamualaikum...


Ogenki desuka???....Apa khabar semua? Muge sihat selalu hendaknya.. Ceewah..gaya nak tulis surat lak kan?? Dah lama juga tak menulis surat ni.. Kali terakhir rasanya masa Tahun 1 dekat UTM.. Last letter saya tulis untuk my best friend, Izati..Tapi, since zaman makin maju..Handset lagi cepat lagi canggih, aktiviti ber"love letter" ni semakin dilupakan...

Eh, wait!! entrie kali ni bukan nak tulis pasal zaman nostalgia dulu-dulu kala tu.. But kali ni nak corat-coretkan pasal....

SAYA DAPAT AWARD!!!!

Yeay! Julung kalinya.. Thanks ye cik Fiq sebab sudi nak bagi award tu dekat saya. Bukan 1 tapi 3 tau.. Jangan jeles ye.

** I love your blog too



** lepas ni lagi selalu i jalan-jalan ke blog you..



** Bolehlah..

1) Thanks and link kan person dat give you the award

Tadi dah ucap thanks kan? Tapi, its ok.. leh ucap banyak-banyak kali lagi.. Kepada pemilik blog me and kbe, cik Fiq, thanks for the award.
Nak link kan dat person? perlu ke i link? tak gusar andai ... anda terbaca dan terbuka?  

2) Pass this award to 15 blogger u recently discovered and think are fantastic.

15 blogger? uish, nak tag sapa ek? Urmm..

1) WMA known as Aizat. Coursemate saya dekat UTM.
2) Ana known as ibu dikalangan adik-adik junior. juga coursemate saya di UTM
3) Puan Fyza.. kawan blogger yang kahwen muda.. khas untuk anda award-award di atas
4) Fatin ALiya..adik sepupu dua tiga pupu tapi bukan kupu-kupu
5) Kak Farah.. mommy to be.. this award is for you..
6) Hamzah..junior di MRSM PDRM
7).. boleh tak sambung tag ni lain kali? tak leh nak fikir nak bagi dekat sapa lagi..hehehe..

3) Contact the blogs and let them know they've won the award

OK!..dah gtau kat shoutbox memasing.. harap-harap deme sudilah menerima cenderamata yang tak seberapa ni..

4) State 7 things about yourself. easy. just state 7

7 bende pasal diri sendiri??? wow..i try.

a. nama saya nor saradatul akmar zulkifli

b. kengkawan panggil sara. Kat rumah pakat panggil Angah, tak pun Kak Ngah.
(dikalangan keluarga, ada yang tak tahu pun nama saya sebab dok panggil angah je.)

c. Amik medical electronic engineering kat UTM Skudai.
(Combination between doctor and engineer..tapi rasanya, tak mau lah keje kat hospital..nak cari company laen..=( )

d. Suka baca novel esp. karya Hlovate, Aisya Sofea, dan Anis Ayuni..
(Almost semuanya ada dalam mini lib..tapi sekarang dah mula beralih arah ke buku ilmiah)

e. Ada bakat dalam membuat kraftangan kertas macam bakul, bunga..etc
(ni pun ada permintaan dari mak buat bakul bunga telur untuk kenduri bulan 7..tak sempat mak...huhuhu)

f. Sekarang dah jatuh cinta dengan.....felt craft..tapi tak jumpa-jumpa bahan lagi
(1st jatuh cinta bila berblogwalking.. Macam-macam idea mai..tapi tak tau nak cari felt fabric tu kat mana kat Alor Star ni...=( )

g. Last but not least, Suka melancong..tapi duit slaloo kering..wuhaa..
(Nak jenjalan ke Pulau Sibu pulak. Tapi ongkos tak ada..huhuhu)

itu sahaja untuk ari ini.. bertemu lagi di lain hari..ada yang nak bagi award lagi?? hehehe..



5 comments:

FyZa said...

eh dpt award..huhu bnyknya utang tag x wat lg..adeh..btw tengq so much dear..=)

fiq said...

siut. bleh lak letak ...... ea. hehe..

iqbalsyarie said...

slm ziarah cik sara..
sy tertarik dgn course yg kamu ambil..medical electronic engineering..
sgt unik!

My latest post:Kwn baik semua org

Cik Sara said...

Fyza - U re welcome.. Award tanda perkenalan..hehehe..

Fiq - baek.. i letak ye kat sidebar tu..

Iqbalsyarie - Thanks!

Chef Az said...

hah? no 6? =,=