Soalan Add Math 2011

Sunday, September 11, 2011

Kali ni nak share apa yang orang share dekat FB.. 
Berkenaan soalan Add Math bagi tahun 2011 ni.. Heee..Kreatif lagi inovatif.. Betul2x up to date..




Saya seorang pencinta matematik. Lagi jatuh cinta dengan soalan Matematik Tambahan.. Bertambah-tambah jatuh cinta bila setiap kali exam berada dalam kelompok sepuluh ke atas bagi subjek Matematik Tambahan. Sebab apa?

1. Muka hadapan kertas soalan akan dipenuhi dengan sticker smiley yang sangat comel.
Lagi tinggi markah, lagi banyak dan besar-besar sticker.. Siapa tak suka kan?
2. Kalau berada dalam kelompok sepuluh ke atas, akan dapat button.. Memula simple je. Makin tahun, makin cantik pula button tu. Bukan sebarang button ok..
Penuh satu jar button add math dan math moden yang saya kumpul.. 

Sebab tu saya kata saya pencinta Matematik..

Ok. Berbalik pada figure di atas. 
Semuanya angkara isu cukai 6% yang dikenakan terhadap pra bayar telefon. Fuhh..dah berkarat pengetahuan matematik saya ni.. 
Ate, yang nak ambil SPM tahun ni, ace terry jawab soalan di atas.. Nanti btau jawapannya ek..

Daa..

4 comments:

H.J said...

pergh..tak sangka ada betul soalan pasal cukai ni

Cik Sara said...

Hehehe..agak r.. siap berkaitan dengan cincin lagi.. Soalan pendek je.. Tapi sampai 30 markah.. Tak bleh jawab, memang tenung ajalah kad
topup

aimie amalina said...

hahahahha
dah ade yg mnjwb soklan ni sara chan?
kikiki

Bro Udi said...

berapa harga cincin berlian tu? hehe