Awak yang terakhir...

Sunday, October 9, 2011

Short entrie..

Tadi jenjalan kat blog jap. Sampailah satu blog ni. Tengok The Proposal. Kisah benar Raja Lawak menjadi Raja Sehari[?].. Mungkin ada yang dah tengok. Tapi cam lucu pula bila dengar ayat ni:

"Saya tahu,mungkin awak bukan yang pertama hadir dalam hidup saya.. Tapi saya akan pastikan awaklah yang terakhir.."


[Lucu di sini bukannya apa..macam pernah sms ayat ni dekat kawan..Cuma bukanlah ayat "awak"...]


Saya suka ayat ni.. Iyalah, tak semestinya bila kita kahwin nanti, orang tu adalah first love kita kan? Kalau ye, tahniah! Bagi yang bukan.. Memang betullah kan ayat tu? Lihat statement ni dari sudut yang positif ok!

Adios~

3 comments:

aimie amalina said...

hehehee
baeeeekkkkk!=]

[sutera kasih] said...

betul tu..mmg kita x pasti sama ada dia adlh org pertama..tp yg pasti Insya'Allah dia org yg terakhir kalau berjodoh heee

MisS HoNeY said...

ayat tu..hehe..remind me to some1