Chenta habis~

Monday, October 3, 2011

Bila tengok blog my little sista a.k.a my adik sepupu, jadi teruja plak.. Dah musim spring agaknya kat sana.. Thousands of flowers.. Canteekkk sesangat.. Amek kau.. Sampai berdouble bertriple dah saya taip.. Tapi sangat cantik.. Especially Dafodills. Selama ni saya rasa orkidlah yang paling chantek di abad ini.. Hee.. I love orkid ok!.. Tapi bila terpandang je dafodill ni, Alamak! Jatuh cinta pandang pertamalah pula..


Agak-agak kat Mesia ni memang tak ada Daffodils ni atau saya yang tak pernah nampak ek? Kalau nak bercuti ke New Zealand sebab nak tengok bunga-bungaan ni, brapa ribu nak kena ada dalam poket ek?? Haih..

Someone..Please give me a bouquet of Dafodill please.. =D

4 comments:

aimie amalina said...

jom pegi NZ!
hehehe
akak..sy sudah khatam buku tu dlm flight ms balik kk ritu
kikiki
beduk diketuk =]

Kancil 8349 said...

memang betul...kancil pun suka bunga nie...ada rezeki akan ke New Zealand juga...

Lelaki Ini said...

cnteqnya gambar!

KaK LimAh Si SupiR said...

cantek bunga tuu! ^_^