Mencari..

Sunday, October 16, 2011

Aku cari di mana damai yang hilang..
Aku cari dan terus mencari..

Tiiittttttt....salah masuk mood..

Seminggu dua ni agak sibuk sikit. Nak kena siapkan macam-macam benda. Dan lebih menyibukkan diri bila nak mencari bilik untuk disewa sekitar KL.. Actually, tak brape arif pasal KL.. Nak turun KL pun tak smpat lagi..sedih kan? Tapi kalau ada rezeki , by early november ni bakal duduk KL.. Tapi rumah sewa atau bilik sewa pun tak jumpa lagi..heeee... Memang mood mencari dan terus mencari.. Ada tak yang tahu mana-mana bilik atau orang yang nak cari rakan serumah? Tumpuan adalah sekitar UTM KL.. Hahaha..ada plak promote cari bilik sewa dalam blog sendiri.. Haru lah ko sara!.. Hahaha..


Dan, kawasan mana je yang berhampiran dengan UTM KL tu?? Err...memula tak mau story pape lagi pasal ni dalam blog.. Tapi macam dah terdesak je nak cari rumah atau bilik sewa.. Hahaha.. Kalau ada yang tahu, btaulah ye.. Err..

2 comments:

MaJida said...

Dah try cari kat mudah.my? x clap ade apartmen yg dekat ngan utm kl, just x igt nama apartmen tu~

Cik Sara said...

@MaJida
dah.. tapi bila tanya, tak ada yang available lagi.. kena tunggu iklan yg latestlah plak..