Gold Medal And Best Invention Award ~ Alhamdulillah

Friday, November 18, 2011

Unbelievable! Subhanallah.. Alhamdulillah! Tak tahu nak cakap macam mana. Bersyukur sangat-sangat.. Gembira sangat-sangat. Kemenangan berganda. Tahniah untuk Dr.Fauzan Khairi Che Harun selaku Ketua Projek. I'm proud to be part of the team! Thanks for the chance you giving me. This will be such a memorable moment for me to carry on to the future.. *wink..


Berakhir sudah INATEX 2011 yang berlangsung selama tiga hari berturut-turut ni. Rasa gembira yang tak terungkap bila nama Dr. dipanggil untuk memenangi GOLD AWARD dan BEST INVENTION AWARD. Ikut gembira jugalah beb..sebab saya pun ada usaha kuat juga nak siapkan projek tu walaupun tak sekuat dan segigih Dr.. Heeee..

Prototype yang dibawa untuk inatex ini adalah 2nd development dari prototype sebelum ni. Dan untuk projek di INATEX ni kami berjaya develop system tu supaya berkomunikasi secara wireless mesh network.(aset tambahan). Keseluruhan projek siap malam sebelum INATEX bermula..heee..sebab tu saya kata Dr. lagi gigih dan kuat dari saya...(^_____^)


Ok.. no more babbling here and there.. Once again, congratulation Dr.! First time participation and win the GOLD MEDAL with BEST INVENTION AWARD.. Pemangkin untuk sertai INATEX lagi tahun depan...^______^

3 comments:

SoLy SoLicious said...

tahniah...skali nan kak sunnah tu la eh?

aimie amalina said...

weeehuuuuuu!
alhamdulillah
seronoknyeeeee =]


p.s: rindu kamuuu juga!

Cik Sara said...

@SoLy SoLicious

Sama event..tapi lain booth..(^____^)