Review Blog by Ujang

Sunday, November 20, 2011

Urmmm...
Errr....actually tak tahu nak buat apa weekend ni..
(walaupun supposely men"journal" dan men"research")

So, saya pun jalan-jalanlah kat alam blogging ni kejap.. Nampak entrie Ujang.. Dia nak buat blog review.. Weh, tunggu apa lagi?? Join ajelah..Heee...Kira blogger baru tak?? Barulah juga kot..

Salam kenal Ujang.. dan salam kenal juga YanaMIB..isterinya yang comel tu..('o,')..
Hee..dah lama jugalah saya follow mereka berdua.. Eh, tak lama pun.. dari lepas diorang kahwin dan sampai nak dapat anak tak lama lagi..=D


Kepada rakan blogger yang lain, salam perkenalan juga~..


2 comments: