Akhirnya.....RM20 baru!

Thursday, October 11, 2012

Akhirnya!
Fuhhhhh... punyalah lama menanti nak dapatkan duit RM20 baru ni.. cucuk dekat bank pun tak pernah nak dapat. Sampaikan duit RM1 baru tu dah menebal dalam simpanan. Ceit!..
Haaa.. akhirnya! Dapat juga sekeping RM20 ni!
Grrr... edisi terhad apa?


Aigoooo...
Seronok pula tengok not duit banyak-banyak ni.. colorful!.. Ngeee...
Tapiiii... orang kata duit baru ni sensitif skit, kalau kena panas nanti hancus.. terbasuh dalam mesin basuh pun buleh hancus juga kan? Ermmm.. tak pasti tentang itu.. Tapi kalau duit seringgit lama, memang tak dinafikan.. bercerai dua, lantas sambung dengan selofon tape. Kalau shopping mall, memang tak accepted lah duit macam tu. Kena guna dekat pasor ja..


Ok..ok.. i ketinggalan zamankan? Nak buat macam mana? Susoh benor nak dapat duit RM20 tu. Kome tak rasa macam tu ke?



4 comments:

fiqkbe said...

duit baru mmg cpt buruk. especially duit syiling. duit yg aku dpt suma buruk2 belaka. huhu

cikyuz said...

tp duit baru dah macam duit cina mati ngan duit saidina...heheh

Cik Sara said...

Hehe.. Setakat ni dok dpt yg berkilat2x ja lg..ngeeee

Cik Sara said...

Hahhaaaa...jangan sampai terguna duit saidina pergi beli barang kat mall sudah.. Haru jadinya nnti... Heee