Jenjalan : Trick Art Museum @ I-city

Sunday, May 12, 2013

Assalamualaikum...
Salam hujung minggu!!!

Semalam (Sabtu, 11hb Mei 2013) saya pergi ke Trick Art Museum @ I-city. Tiket masuk adalah RM5. Affordable kan?

Dalam muzium ni ada banyakkkkkk potret-potret 3D..
Seronok dan penat!
Eheh... penat whoa nak berposing ikut apa yang dicontohkan bagi mendapatkan hasil yang betul-betul 3D!

Entrie kali ni nak curi masa untuk letakkan satu je gambaq..


Banyakkan lukisan yang sangat kreatif tu?
Teruja dan seronok!
Weeeee....

Bagi yang berada sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, jangan lepaskan peluang untuk bereksplorasi dan berimaginasi sendiri dengan lukisan-lukisan yang ada tu.

Parking pada hari minggu adalah RM2 bagi dua jam pertama, RM2 bagi dua kedua dan RM4 bagi jam berikutnya dan RM10 untuk maksimum jam..
Disebabkan saya disitu dari pukul 12:04 tengah hari sehingga 02:24pm makanya parking kami adalah RM4.

Take note!
Autopay tu accept exact value. Dia tak pulangkan RM1 saya!!!
HUwaaaaaa.....

Ok!
Itu sahaja.. 
Nanti nak kongsikan gambar dekat Taman Botani dan Pantai Morib.
Bye~
Selamat bercuti you alllssss...
 



1 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum sara...best juga ni....:)