Who am i?

Saturday, October 22, 2011

Benda ni dah selalu sangat orang share.. Personaliti diri mengikut bulan kelahiran. Terutama sekali kajian yang dibuat oleh Dr. Fadzilah Kamsah. Icon motivasi ramai.. betul tak? Masa zaman sekolah dulu, saya siap beli lagi bookmark yang tulis tentang personaliti diri tu. Sebab saya rasa 80% daripadanya adalah tepat mengenai diri sendiri. Tanpa sedikit pun rasa ragu..=)

Kali ni saya nak share sesuatu tentang personaliti yang saya copy dari FB.. check it out..

SEPTEMBER=IMP
Loves to chat. Loves those who love them. Loves to takes things at the centre. Great in bed. Inner and physical beauty. Doesn’t pretend. Gets angry often. A meaningful love life partner. Makes right choices. Treats friends importantly. Brave and fearless. Always making friends. Does not harm others. It is all about love and fairness. Easily hurt and hard to recover. Daydreamer and does fullfill. Opinionated. Does not care to control emotions. Knows what to do, to have fun. Unpredictable. Someone to have close to you. Extremely smart, but definitely the hottest AND sexiest of them all.



SEPTEMBER.. Kenapa September? Sebab itu bulan kelahiran saya.. Dan 70% daripada personaliti di atas adalah saya.. ;).. Jom usha satu persatu..Hahaha..

1. Loves to chat [urmm..tak pasti pula.. Kawan-kawan, pendapat anda?]

2. Loves those who loves them [Absolutely right.. Kalau orang dah sayang kita, haruslah kita sayangkan orang tu kan?.. Wajibul..]

3. Loves to takes things at the center

4. Great in bed [?] nonsense! ke maksudnya sleepy?? hahaha..haruslah kuat tidur juga..=)

5. Inner and physical beauty [An absolute human create by the creator is the beautiful ever.. Dalam kena baik der.. Baru hidup gumbira.. ]

6. Doesn't pretend [Err..memang tak pandai berpura-pura.. Tapi kadang-kadang bawa musibah juga bila ter"express" sesuatu yang tak wajar di"express.. Pura-pura perlu juga kan dalam sesetengah keadaan?]

7. Gets angry often [?]..[Hahaha.. betul kot.. Terkadang cepat emo juga..]

8. A meaningful love life partner [?]

9. Makes right choices [Hopefully~]

10. Treats friend importantly [Of course.. Seperti mana pentingnya keluarga dalam kehidupan kita, begitu juga teman-teman..]

11. Brave and fearless [?]

12. Always making friends [Urmm.. tak kot.. sebab tak peramah sangat.. Jadi instead of always, maybe often..=)]

13. Does not harm others [Ye ye.. saya bukan karnivor nak makan orang..;)]

14. It is all about love and fairness[?]

15. Easily hurt and hard to recover [Part ni memang saya setuju.. Dan ini adalah kelemahan yang perlu diperbaiki untuk kebaikan masa hadapan..hahaha] 

16. Daydreamer and does fullfill [Maksunya apa ek? Kuat berangan? Tapi tercapai? Alhamdulillah..Muge setiap yang saya angankan akan menjadi realiti seperti angan-angan sebelum ini..] 

17. Opinionated[?] 

18. Does not care to control emotions [emo!]
 
19. Knows what to do, to have fun [Itulah hobi saya.. =P]

20. Unpredictable [Err..betul kot.. Kalau tak, tidaklah boleh sampai juga ke KL khamis pagi ari tu..hahaha]
 
21. Someone to have close to you[?]

22. Extremely smart, but definitely the hottest AND sexiest of them all.[Hee.. tak delah sampai extremely smart.. macam hypohyper je kan?]

Hahaha..itulah personaliti di sebalik bulan kelahiran saya.. Bukanlah 100% tepat.. cumanya, bila baca adalah terasa.. =P.. Nak tahu rahsia personaliti kamu? Jom layan..


3 comments:

aimie amalina said...

great in bed?
awwwwww
hahhaahhaa
nak suh naim bce gaklah
kekekekee

Cik Sara said...

@aimie amalina
Yawww...
hahaha..adakah itu yang difokuskan dulu?? aih..

maszull said...

assalamualaikum sara....wah byk nyer yg sama yer sara tapi kalau Dr Fadzilah Kamsah lah yg membuat kajian mmg byk yg ada persamaannya dgn kita kn...:)